| | |

Komunikacija s seboj kot orodje za osebnostno rast

Predavanje in skupinsko svetovanje v Kranju, 12. junij 2024, ob 17.00 uri

Imate želje, s katerimi že dalj časa odlašate?

Če se tega zavedate, vas vabim, da pridete na predavanje v Kranj, kjer boste dobili znanje, kako se osvoboditi strahu, dvoma in miselnih ovir, kajti ti so pogosti razlogi, zaradi katerih mnogi ljudje opuščamo svoje želje, namesto da bi jih doživeli kot svojo edinstveno življenjsko izkušnjo.

Na predavanju boste spoznali enostavno, vendar izjemno učinkovito tehniko komunikacije s seboj, ki jo sama uporabljam, kadar želim doseči kateri koli cilj.

Kako željo spremenim v jasen cilj?

Kako izdelam načrt?

Kaj naredim, če se pojavi strah, dvom ali kakšna druga blokada?

Kako vse to uporabim, da lažje in hitreje uresničim svoj cilj?

Dobimo se 12. junija 2024 ob 17.00 uri v Kranju.

Najprej bo predavanje, kjer vas bom naučila nekaj enostavnih tehnik. Po predavanju bo skupinsko svetovanje, kjer boste dobili bolj podroben odgovor za vaš primer.

Vabljeni, da se pridružite temu neprecenljivemu dogodku, ki vas bo popeljal na novo pot do globljega stika s seboj, večje notranje svobode, skladnosti in duhovne moči.

Predavanje in skupinsko svetovanje sta za udeležence brezplačna.

Na predavanje in skupinsko svetovanje se je potrebno predhodno prijaviti na e-mail organizatorja dogodka: mck-prijava@luniverza.si Pri tem navedite, da se prijavljate na dogodek: “Šola za Življenje: Komunikacija s seboj kot orodje za osebnostno rastpri dr. Kristini Knific.

Če želite biti obveščeni o ostalih predavanjih in dogodkih, se prijavite na obvestila:


  

Delite naprej ...

Podobni članki