prirocnik-za-uporabo-grabovoi-stevilskih-nizov
Pixabay

V Priročniku za uporabo številskih nizov po Učenju dr. Gregorija Grabovoja dobite jasna navodila o uporabi številčnih nizov, da s koncentracijo na številski niz ustvarite zdravje, harmonijo in vsesplošni uspeh.

Priročnik prenesete in na e- novice se prijavite tako, da naprej svoje ime in priimek ter e-poštni naslov vpišete v spodnji obrazec in potem kliknete na Prijavljam se na e-novice! Na e-mail dobite link za potrditev. S klikom na link pridete na spletno stran, kjer vas že čaka Priročnik za v pdf formatu. Enostavno ga brezplačno prenesite na svoj računalnik in telefon ter uporabljate podana navodila, da dosežete želeni rezultat.

.

POZOR! V primeru, da ne boste dobili e-poštnega sporočila za potrditev vpisa je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da vam priporočamo, da pogledate tudi tja. V kolikor tudi tam ni e-poštnega sporočila pa ste po vsej verjetnosti vpisali napačen e-poštni naslov in v tem primeru vas prosimo, da ga ponovno vpišete – pravilnega seveda!

Pravno obvestilo (GDPR)

Z vašo potrditvijo privolite, da boste redno prejemali novice z informacijami o naših novih izdelkih in storitvah, obvestila o oglaševalskih akcijah, zanimive novice o naših dejavnostih in obvestila o novih objavah na spletni strani in blogu.

S prijavo na e-novice privolite, da spremljamo vaše podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčenje kuponov, izvedeni nakupi, branje člankov). Pravna podlaga za to je vaša privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP. Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot stranko.

Vašo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličete in se od e-novic odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošljete e-sporočilo na info@osebnostna-rast.si

Odprti smo za vaše predloge. Lahko nam jih sporočite na info@osebnostna-rast.si.

Hvala.