Prikaz vseh 9 rezultatov

 • Darilni bon v vrednosti 100,00 EUR

  100,00 

  Bi radi podarili vam dragi osebi za rojstni dan ali drugo priložnost posebno, izvirno darilo?

  Z darilnim bonom lahko poklonite katero koli od storitev v naši ponudbi (klikni tu) ali podarite darilni bon kot vrednotni bon in si obdarovanka/obdarovanec storitev izbere sam. V primeru kakršnih koli dodatnih informacij ali želja ne odlašajte, kontaktirajte nas tu.

   

   

 • Ljubljena

  Meditacija za celjenje ženskega srca

  33,00 

  Če je tvoja vrednota ljubezen, potem je to meditacija zate, kajti v tej meditaciji spoznaš, kje je tvoj izvir ljubezni in kako biti v odnosih, v prejemanju in dajanju ljubezni odprta in pretočna.

  • Trajanje 26 minut
  • Oblika zapisa: mp3
 • Meditacija za osvobajanje bremen iz odnosov

  33,00 

  V tej meditaciji vas vodim do večje vaše notranje svobode. Z vsakim izvajanjem te meditacije stopite v svoj notranji svet in odstranite eno ali več bremen iz odnosov v vaši preteklosti, ki niso temeljili na brezpogojni ljubezni.

  • Trajanje 30 minut
  • Oblika zapisa: mp3
 • Meditacija za sprostitev napetosti v prsnem košu

  33,00 

  Posnetek te meditacije je namenjen vsem tistim,  ki pogosto doživljate stres, ki izhaja iz odnosov. Čeprav ste fizično zdravi, lahko stres v telesu občutite kot pritisk na prsnem košu.

  Meditacija krepi pretočnost in moč energijskega centra srca in usklajuje delovanje srca in možganov.  

  Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR.

  V primeru zdravstvenih težav se posvetujete z osebnim zdravnikom.  Meditacije ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. 

  Dolžina posnetka: 13 minut in 13 sekund

  Oblika zapisa: mp3

 • Poslušam svoje telo

  33,00 

  Telo nam sporoča, kaj potrebuje – pa mu znamo prisluhniti?

  Zvočni posnetek “Poslušam svoje telo” je namenjeno  vam, če se želite naučiti “slišati svoje telo”, preden se njegova sporočila ojačajo v bolečino in vse tisto, kar sledi po tem. Zakaj? Uporabniki ugotavljajo, da je enostavna preventiva, lažja, manj boleča in bistveno cenejša kot vsaka kurativa.

  Zvočni posnetek “Poslušam svoje telo” ni namenjen samo temu, da se naučite slišati svoje telo, temveč zajema tudi učenje komunikacije s telesom – da pridobite informacijo o potrebni skrbi za svoje telo, preden začne zares boleti. Inteligenca, ki skrbi za vaše telo, je po svojih zmogljivostih izjemna. V 7 letih zamenja skoraj vse celice vašega telesa (več tu).

  Vas zanima celoten učni proces proces?  Za celoten proces učenja ne potrebujete več kot 15 minut dnevno. Z vsako izvedbo bo vaša komunikacija s telesom vse lažje stekla. Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR. Je to za vas dovolj fer?

  Meditacijo ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. Pred poslušanjem se posvetujete s svojim zdravnikom. 

  Dolžina posnetka: 15minut

  Oblika zapisa: mp3

 • Regresija v pretekla življenja

  150,00 

  Regresija v preteklo življenje/življenja je izjemna energijska tehnika za razreševaje vzrokov sedanjih težav, ki izvirajo pretežno iz preteklih življenj. Je vodeno potovanje v vaš notranji svet, v za vas pomembno dotično preteklo življenje/življenja z namenom učenja, osvoboditve ujetosti zavesti ter aktivacije vaših dušnih zapisov, vse v vaše najvišje dobro.

 • Spoštujem se

  33,00 

  Posnetek te raziskovalne meditacije je namenjen vsem tistim,  ki se v odnosih ne počutite spoštovani. 

  Z aktivnim poslušanjem meditacije boste zdravo in naravno okrepiti  zavedanje in notranji občutek vaše lastne vrednosti, ki sta osnovi za zdravo ljubezen do sebe in samospoštovanje. Navedeno postane del vašega notranjega zapisa, če meditacijo aktivno poslušate najmanj10 dni zapored, najbolje zvečer pred spanjem. Po izvedbi spoznano vpišete v dnevnik.

  Meditacija ne deluje na hipnozi ali sugestiji (pozitivnih afirmacij), kar pomeni, da sebe ne programirate (postajate robot), temveč deluje na osnovi vašega spoznanja sebe na osnovi vaših dnevnih uspehovKo imate v svojem nezavednem umu zdrav zapis o lastni vrednosti, katerega izkazuje vaš notranji občutek o sebi, da ste dobri in vredni, lažje odložite svojo masko in se pričnete v svojem življenju tudi bolje odločati, kajti več kot 95 % odločitev sprejemajo zapisi v vašem nezavednem umu.

  Ob meditaciji dobite še dnevnik in podrobnejša navodila za izvajanje meditacije. Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR.

  Meditacijo ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. 

  Dolžina posnetka: 10 minut

  Oblika zapisa: mp3

 • Akcija!

  e-delavnica ADIJO KRIVDA!

  77,00 
  • e- delavnica ADIJO KRIVDA na spletu (celoletni dostop)

  Celoten opis e-delavnice si lahko ogledate tukaj.

  Garancija: Če vam e-delavnica ne bi bila všeč, vam v roku 3 dni od nakupa vrnemo celotno kupnino.

 • Program PREBOJ: e-delavnica in mentorske ure 1:1

  587,00 

  Program delavnice PREBOJ na spletu (celoletni dostop): 8 vsebinskih modulov z video posnetki + BONUS modul, 7 delovnih zvezkov, voden posnetek meditacije, ki vas vodi do stika z »glasom vašega srca, 6 vodenih posnetkov samoizpraševanja.

  3 individualne mentorske ure 1:1, ki jih izvede dr. Kristina Knific osebno v vrednosti 300,00 evrov

  Bonus 1: Meditacija za sprostitev in razbremenitev
  Bonus 2: Nasveti in primeri za postavitev meje
  Bonus 3: Štirje koraki pri soočanju s stresom
  Bonus 4: Kako prenehati z odlašanjem – nasveti in strategije
  Bonus 5: Dihalna tehnika za umiritev

  Celoten opis on-line programa si lahko ogledate tukaj