Delavnica »Vzemi svojo moč nazaj« in naredi svoj PREBOJ je namenjena vsem tistim, ki se želite naučiti, kako pomagati samemu sebi, ko se v življenju zatakneš na enem ali več področjih (npr. odnosi, zdravje, finance, delo, poslanstvo, fizično okolje, splošno počutje) in se počutiš ujet v ponavljajoče se težave (ene in iste situacije z istimi ali različnimi ljudmi oz. se vrtiš v krogu). Na delavnici se učimo znanj in tehnik, samopomoči, da se ti sam znaš osvoboditi škodljivih programov, ki so še vedno aktivni v tvojem  življenju in vplivajo na tvoje počutje, razmišljanje, energijo, delovanje in rezultate. Nekateri tem programom rečejo tudi »karma«.

slika-vzemi-svojo-moc-nazaj

Dokler imamo v sebi škodljive programe, k sebi privlačimo takšne ljudi in okoliščine, kateri nam omogočijo, da podoživljamo situacije, ki ustrezajo energijski kodi programa. Bolj ko je ta destruktivna in neskladna z resnico, bolj težko je pogosto kladivo življena. Bolj ko odlašamo, več škode nastaja v našem življenju: najprej nam samim in našim bližnjim. Za marsikoga, ki sebe še ne ceni in spoštuje,  je največja motivacija za spremembo prav zavedanje, da lahko razpre in prekine »verigo karme« in jo ne prenaša več na svoje potomce oz. tiste, ki jih ima najraje.

Kadar ne poznamo drugih možnosti ali ne znamo drugače, kot mislimo da zmoremo, se pogosto na bolečino privadimo in čeprav nas stanje na tem področju še vedno boli, sčasoma ničesar več ne čutimo, opustimo svoje srčne želje.  Tako postanemo sčasoma otopili, trdi in togi, kot  je suha veja na drevesu, iz nas izgine energija, ki je življenje, prav tako kot je izginilo iz suhe veje. Je potem čudno, da se enkrat zlomimo?

Tu nismo zato, da bi trpeli ali zgolj preživeli svoja leta. Življenje ima smisel. Namesto da nam življenje z leti odteka, lahko življenje dodajamo letom. Številni primeri mnoge od nas že učijo, da ni pomembno, koliko si star po letih, temveč koliko je življenja v tvojih letih.

Na tej delavnici se naučiš v praksi preizkušenih tehnik in pristopov:
  • Prepoznaš in ozavestiš svoje škodljive programe.
  • Poglobiš razumevanje sebe, svojega dosedanjega življenja ter za stanje prenehaš kriviti oz. obsojati sebe ali druge.
  • Osvobodiš svojo moč (energijo) iz ujetosti v program, jo prečistiš in uporabiš za rešitve, ki si jih v svojem življenju želiš.

Delavnica poteka v manjši skupini (do 10 oseb). Vodi jo dr. Kristina Knific iz Združenja za osebnostno rast in trajnostni razvoj.  Kristina pravi, da vse na delavnici podane tehnike sama uporablja v svojem življenju in so tako njej kot mnogim drugim  pomagale pri osebnostni rasti.