Regresija v preteklo življenje/življenja je izjemna energijska tehnika za razreševaje vzrokov sedanjih težav, ki izvirajo pretežno iz preteklih življenj.

Morda niste osvojili določenih lekcij z določenimi ljudmi in imate v sedanjem življenju z njimi zapleten in težaven odnos?

Morda imate na globokih spominskih ravneh še vedno zasidrane vzroke kot so travme, strahovi, stališča ali prepričanja, ki vam onemogočajo zaživeti polno življenje v sedanjosti?

Morda ste se zaobljubili ali zarekli »Nikoli ne bom…« in sedaj vam to povzroča težave?

Regresija je vodeno potovanje v vaš notranji svet, v za vas pomembno dotično preteklo življenje/življenja z namenom ozaveščanja vzroka, učenja lekcij, osvoboditve energije ter aktivacije dušnih zapisov, vse za razrešitev in harmonizacijo okoliščin in odnosov vašega trenutnega življenja, da boste lažje živeli v naprej.

Izberite regresijo v kolikor:
 • v kolikor imate strahove ali izzive, katerih nikakor ne morete razrešiti, veste pa, da ne izhajajo iz na primer otroštva sedanjega življenja in drugih sedanjih situacij
 • v kolikor se ves čas zapletate v naporne odnose in bi radi razumeli sorodne in karmične povezave s temi ljudmi in jih tudi razreševali
 • bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan
 • bi radi prekinili tok negativne energije, ki vam sledi kot senca, pa v tem življenju ne najdete vzrokov nastanka le-te
 • bi radi s posebnim postopkom zdravili odnose in vračali energijo, ki se je ujela v preteklih izkušnjah
 • bi radi razumeli določene ponavljajoče se vzorce vaših delovanj in odločitev
 • v kolikor ste »zmedeni« glede vaših ciljev
 • v kolikor vas prejšnja življenja ves čas »kličejo« in vam zbujajo interes
 • v kolikor bi radi razumeli svoje popotovanje duše: kaj je vaša dušna resnica, življenjsko poslanstvo, dušne lekcije in izbori ipd.
Potek regresije:
 • uvodni pogovor in določitev namere,
 • regresija v preteklo življenje/življenja ter
 • sinteza, ki zajema kratko svetovanje za prenos spoznanega v prakso 

Izvedbo regresije prilagajam željam, potrebam in značilnostim posameznika na osnovi znanja različnih tehnik regresoterapije in zdravljenj po časovni črti (TLHT).

 • Trajanje regresije: 2,5 – 3  ure
 • Cena: 180,00 €
Za koga ni regresija?

Regresija ni priporočljiva za osebe s shizofrenijo ali z bipolarno motnjo razpoloženja, kot tudi za osebe s psihotičnimi simptomi, kot so npr. halucinacije ali deluzije, in za osebe, ki so odvisne od psihoaktivnih snovi, kot so prepovedane droge ali alkohol. Pri osebah z osebnostnimi motnjami je priporočljivo, da se najprej obrnejo na klinične psihologe (psihoterapevte) ali na psihiatre.

Nekatere izkušnje udeležencev regresije v pretekla življenja (povzetki):
Osvoboditev od nepojasnjenega strahu
Zelo rada plavam, vendar kadar sem na morju odplavala stran od obale, me je mučil občutek strahu. Skozi regresijo sem ozavestila, da je ta občutek izhajal iz enega od preteklih življenj, ko sem bila ribič in so me je požrl morski pes. Čeprav nisem ničesar videla, sem vse občutila in dobila jasna sporočila.
Anja
Karmični odnos in nepojasnjena bolečina
Tri leta sem trpela zaradi nepojasnjene bolečine na desni strani trebuha. Bila sem na pregledih, pa niso ničesar mogli odkriti…Med regresijo nisem ničesar videla, sem pa toliko bolj čutila in ne vem kako, vse kar me je Kristina vprašala, sem vedela. Bila sem noseča … bližal se je čas poroda, otrok je obtičal obrnjen poprek. Odločili so se za rez, prav v tem delu trebuha, kjer sem čutila ostro bolečino. Otroka so rešili, jaz pa sem izkrvavela. Ob meni je bil moj sedanji mož, prav tako je bila v dogajanje vpletena še ena oseba iz sedanjega življenja, s katero sem imela tri leta nazaj težave…. Vse mi je postalo jasno … Sedaj, ko to pišem, je že več mesecev od regresije. Še vedno ne morem verjeti, vendar bolečine ni več. Spoznavam, da je bila bolečina pravzaprav darilo, da ne bom ponovila iste napake še enkrat.
Teja
Zatrdlina je izginila
Saj ne vem, kako naj začnem….. Čeprav se zavestno ukvarjam z osebno in duhovno rastjo že več kot 15 let in živim zdravo, so mi odkrili zatrdlino na levi dojki. Skozi regresoterapijo sem se zavedela, da je to povezano z mojo mamo, da imam v zvezi z njo zamero. Pa sem mislila, da sem ji že vse oprostila. Po tvojem nasvetu, sem naredila vse, kar si mi predlagala. Danes sem bila na kontroli v bolnici in ugotovili so, da je zatrdlina izginila. Srečna sem do nebes in nazaj. Hvala ti.
Tinkara
Osvoboditev in čudežni razplet
Potovanje skozi čas, mi je zato vedno zvenel če že ne kot pravljica, pa vsaj kot nekaj neuporabnega. Zato je bila zame moja prva regresija tako presenetljiva: »Skozi regresijo so se mi začeli povezovati drobci mojega življenja, ki so do tedaj lebdeli v moji zavesti brez logične povezave in smisla. Na videz popolnoma nepovezani dogodki, besede, misli, moja dejanja in prepričanja so se nenadoma povezali kot koščki velike sestavljanke in prinesli odrešitev. Ko sem razumela prizmo, skozi katero že vse življenje delujem, je najprej prišlo olajšanje, nato radostno odpuščanje in končno spoznanje, da vendarle ima vse svoj smisel in razlog.« Dnevi, ki so sledili, so bili v znamenju daril. Na videz nerešljivi odnosi so se »čudežno« popravili, izginila je vedno prisotna bolečina v prsih, odprle so se nove profesionalne možnosti, o katerih do tedaj nisem niti razmišljala. Prišel je mir in novi izzivi. V luči teh novih izzivov sem se odločila za še eno regresijo, ki mi je znova prinesla nove uvide in spremembe. (
Kristina
Nekatere izkušnje udeležencev skupinske regresije (povzetki):
Osvobodila sem se strahu in prišla do miru
Znebila sem se strahu, ne grabi me več panika… Po regresiji in pogovoru sem občutila globok notranji mir. Zboljšalo se mi je počutje in imam več energije, lažje se odločam. Situacija, ki me je bremenila, se je ugodno razpleta … Globoko hvaležna.
Tadeja
Prišla sem do jasnosti in več svobode
Meni je izkušnja skupinske terapije odprla oči, jasneje vidim, kje sem imela večje težave. Prvič se mi je letos na morju zdelo, da res uživam v vsem kar počnem. Tudi v dobri hrani in pijači. Presenetilo me je, da se prvič nisem zredila nič. Seveda se precej gibljem, to počnem rada. Tudi do sedaj sem se, vendar sem se vedno vsaj 2 kg zredila. To me res napolnjuje z optimizmom, da je mogoče zgubljat kilograme, ko te neko prepričanje več ne določa. Vse je v glavi pravijo. Do sedaj tega nisem najbolj razumela, zdaj se nekaj že svita.
Karin
Nujnost povezana s kajenjem je izginila
Želela sem razumeti in ozdraviti mojo odvisnost od cigaret. Med samo regresijo sem se znašla v prejšnjem življenju, kjer sem bila mala deklica, stara 5-6 let v življenjski nevarnosti…V naslednjih dneh po regresiji sem opazila, da nisem več odvisna od cigaret. Našla sem mir. Po regresiji sem se lahko svobodno odločala o kajenju.
Milena
Preberite tudi:

Karma ni kazen, je le lekcija, ki jo rabimo osvojiti, da se osvobodimo ujetosti v neresnico

Kaj, če je vzrok tvojih težav travmatična izkušnja iz preteklega življenja?

Vse, pred čimer bežiš, te lovi