Life reading-u sledijo naslednji koraki Ifa rituali: Ešu Ifa, Ebori, ter Ishefa – osnovna Ifa iniciacija.

slika-iniciacije-in-rituali
ESHU IFA (prejem in posvetitev osebnega Eshu – ja)

Eshu Ifa predstavlja energijo, ki odpira vrata novim projektom v najširšem pomenu besede. V Ifa kontekstu predstavlja posrednika med nebom in zemljo, energijo, ki je prisotna, preden se karkoli prične.

Ko posameznik prejme osebnega Eshu – ja, prejme potencial za vse obstoječe možnosti. Glede na to, da ima vsakdo od nas specifično energijo in usodo, je priprava in izdelava Eshuja popolnoma prilagojena vsakemu posamezniku.

Na prastari način se v Eshuja vtisne energija osebne življenjske poti, doda se morski pesek vseh svetovnih oceanov…. zatem se izvede prastari proces aktivacije Eshuja.

Eshu se prejme za celotno življenjsko obdobje. Predhodno je potrebno opraviti Life reading, kjer se določi energija življenjske poti.

Cena: 130,00 €

EB’ORI (daritev in povezava z višjim JAZ-om)

Ebo Ori je prastari ritual darovanja višjemu Jaz-u, s katerim se vzpostavi povezava, ki v večini primerov traja celo življenje in še dlje.

Ta nežni, mirni, preprosti in pa hkrati neverjetno močni ritual, se opravi v tišini, v večernem času. Simbolično in tudi dejansko strgaš s sebe stara in si nadeneš nova oblačila. Preko noči se sproži proces povezovanja, zjutraj, ob zori pa med sprehodom in meditacijo vstopiš v novo življenje.

Cena: 130,00 €