Zakaj celostni individualen pristop?

V vsakem problemu ali težavi, ki jo imate, je zapisana vaša pot do z vami skladne rešitve. Obstoječa vaša težava je lahko le spregledana priložnost za vašo rast.

Čeprav imamo ljudje lahko podobne težave, pa so vzroki zanje lahko različni, zato je potreben individualen pogovor in pristop.

Ker smo ljudje več kot zgolj telo, misli in čustva, je pri pristopu potrebno obravnavati celega človeka, zato je potrebna celostna obravnava.

Nekaj pogostih opisov težav, za katere je primeren celostni individualni pristop:

 • Imate težavo v odnosu do sebe ali imate težavo v odnosih z drugimi ljudmi.
 • Se vam zdi, da težavo doživljate kot ponavljanje enih in istih okoliščin, iz katerih vam ne uspe priti ven.
 • Morda ste si poskusili že pomagati sami ali ste uporabili druge oblike pomoči, pa vam ni uspelo rešiti težave.
 • Vaše okoliščine so za vas stresne, vas izčrpavajo in vam jemljejo energijo in si želite spremembe.
 • Ne veste, kaj lahko še naredite ali pa to veste, vendar vas pri tem nekaj zadržuje, pa ne veste, kaj je to ali se s tem ne znate soočiti.
 • Morda ste negotovi in preden naredite odločilni korak, bi radi preverili, kaj še lahko naredite. Pri tem rabite pomoč, da se umirite, nekoga da vam pomaga razjasniti dvome, najti nove z vami skladne možnosti, da pridete do notranjega miru in želene spremembe.
 • Imate veliko samo-destruktivnih misli, ki se vam podijo po glavi in vam jemljejo voljo in moč.
 • Se čustveno občutljivi. Se pogosto počutite počutite nerazumljeni, doživljate frustracije, emocije strahu, žalosti, depresije, nemoči, negotovosti, krivde, ljubosumja, zavisti ali jeze, besa, zamer, sovraštva ipd. Vas te emocije vodijo v vedenje, ki ohranja težavo in ruši vaše odnose.
 • Stanje okoliščin želite spremeniti v smeri svojih želja.

Morda veste ali ne, vendar vse v vašem življenju se dogaja za vas in ne proti vam.

Kako poteka srečanje?

Srečanje je sestavljeno iz naslednjih treh delov:

 1. Pogovor o situaciji ter določitev cilja srečanja (10 – 15 min)
 2. Izvedba pomoči v smeri cilja srečanja (45 – 90 min)
 3. Korak v prihodnost in nasvet (10 – 15 min)

V pogovoru najprej opišete svojo težavo. Sledi kratek raziskovalni pogovor in dogovor o izvedbi individualnega pristopa in cilja srečanja.

Izvedba pomoči v smeri cilja srečanja bazira na postavljanju vprašanj (globinskem coachingu), preko katerih se ozavesti jedro težave, razrahlja notranje blokade in ovire, ki so primarni vzrok težavo. Sledi izvedba primernega procesa, s katerim se blokada sprosti, čustvena rana zaceli in z njim dobite nazaj del svoje avtentične energije/moči/sposobnosti. Izbira, izvedba in čas trajanja procesa so prilagojeni posameznikovim zmožnostim.

Korak v prihodnost je namenjen preveritvi, uspeha procesa.

Nasvet je namenjen izvedbi spremembe v praksi.

Celotno srečanje poteka brez fizičnih dotikov. Pri vseh procesih se posameznik vsega zaveda in v procesu sodeluje v smeri svojih zmožnosti, želja in pripravljenosti. Posamezne težave delno ali v celoti izginejo že v prvem procesu ob upoštevanju nasveta za podporo spremembe.

 • Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.
 • Trajanje: 60 do 120 minut, odvisno od obsega in sposobnosti klienta.
 • Izvaja: dr. Kristina Knific,  Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, pomočnik bachove cvetne terapije, procesor različnih tehnik energijske psihoterapije, spiritualne tehnologije in šamanskih procesov.
 • Cena:  60,00 € / ura

Katera znanja in veščine celotni pristop vsebuje?

 • Coaching (transformacijski, globinski coaching)
 • Regresija in regresoterapija
 • Timeline Healing Technique (»zdravljenje« po časovni črti)
 • PEAT (Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca)
 • DP4 (DEEP PEAT 4th Protocol)
 • Aspektika
 • Soul Retrieval (povratek duše, vrnitev dušnih kvalitet in sposobnosti, ki so bile blokirane ali izgubljene v preteklosti),
 • Sky Circle (postavitev družine po tehniki Sky Circle)
 • Entities handling method (odstranitev entiet – delcev tuje energije z lastno zavestjo, ki povzročajo zdravniško nepojasnjene bolečine in druge težave)  
 • Shamanic Heart Healing Therapy
 • Hipnoterapija
 • Complete Restoration Therapy
 • Meditacijska terapija
 • Progresija
 • Različne NLP tehnike
 • Bachova cvetna terapija

Po zaključku procesa osebe poročajo, da se počutijo znatno boljše: so notranje uravnotežene, močne in bolj svobodne. Posledično lažje naredijo fizične korake v življenju, prav tako imajo več optimizma, energije, elana in volje do življenja.

NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ KLIENTOV:
Bila sem pred ločitvijo, sedaj sem srečna v odnosu
Bila sem pred tem, da se ločim. Imela sem občutek, da me partner nima rad. Vse, kar sem mu predlagala, je zavrnil ali izvedel s slabe volje, kar je bilo zame očiten dokaz, da me nima rad.

Poročila sem se z njim zaradi ljubezni in ne zaradi koristi, zato sem resno razmišljala o ločitvi.

Skozi voden proces, sem spoznala, da me ima partner še vedno rad in da sva se zapletla v projekcijah. Ko si mi to narisala še na tablo (sliko imam še vedno na telefonu) in mi podala komunikacijsko strategijo in nasvet, sem dobila upanje, da nama lahko uspe.

Že zvečer sem mu tisto, kar si predlagala, povedala. Še danes vidim njegov začuden pogled. Od takrat vidim, da me razume in tudi jaz lažje razumem njega. Ni vse idealno, vendar vem, da nama je uspelo iti čez krizo, in čutim, da me ima rad. Ko se pojavi problem, ni več tiste bolečine, ampak se lahko pogovoriva kot dva odrasla človeka. Tako je vse od najinega srečanja. Hvala ti, da si mi znala pomagati.
Darinka
19.3.2022
Nihče ni kriv, sva samo človeka, ki rabiva sodelovati in spoštovati drug drugega
Spoznala sem osebo, ki jo imam rada, odselila sem se od doma, potem pa so bili vsi drugi problemi, samo za naju ni bilo časa in to je začelo nažirati najin odnos. Bila sem jezna, počutila sem se nespoštovano, začela sem se spraševati, je to človek, katerega sem izbrala za partnerja. Kazati se je začel nov obraz, ni bil več tako razumevajoč in pozoren do mene, kot je bil na začetku.

Hvaležna sem ti, da si mi pomagala spoznati, da nisem kriva, če njegovih hčeri ne morem pomagati, da nisem nevredna, če moje pomoči ne ceni tako, kot sem si želela,… Lahko sem spustila in prenehala kriviti tudi njega, da me ne podpira in ne ceni moje pomoči.
Problemi z hčerjo so se po tem še poglobili. Nisem se vpletala, dajala nasvetov,… Ni mi bilo enostavno se držati nazaj, ker mi je bilo jasno, kaj bi moral partner narediti. Kljub temu mi je uspelo, da sem pustila, da se odloči sam. Do danes so se začele stvari odvijati v pravo smer. Hvala ti, da si mi pomagala se osvoboditi krivde in mi pokazala pot v pravo smer.
Anka
15.2.2022
Občutek zapuščenosti in zavrženosti ni bil moj
Za regresoterapijo sem se odločila zaradi pogostega občutka zapuščenosti in zavrnjenosti. V mojem življenju manjka otroštvo, ki temelji na prejeti starševski ljubezni. Čeprav sem starša spoštovala, nisem bila deležna njunega spoštovanja. Vedno sem verjela vsem očitkom, ki so bili izrečeni in izkazani, brez pojasnila, kaj sem naredila narobe. Nekaj je manjkalo, pa nisem vedela kaj, saj nisem imela ogledala, v katerem bi videla, da lahko tudi drugače. Zato sem bila brez samozavesti, ki je ne moreš zgraditi sam, kot sem kasneje spoznala. Spremljala so me vprašanja, na katere nisem dobila odgovora.

 Iskala sem in se učila in tako prišla do Kristine, ki me je popeljala skozi regresoterapijo popeljala v čas začetka mojega življenja. Skozi voden proces sestopa v podzavest sem spoznala, da so občutki zapuščenosti in zavrnjenosti izhajali iz odnosa z mamo. Stiskanje v trebuhu, bolečina pri srcu in pod tem strah iz vseh prikritih resnic iz odnosa z mamo in nemoč, so mi onemogočali, da bi naredila korak naprej. Vzrok za navedeno je izhajal iz mojega otroštva, ko sem bila še v maminem trebuhu. Tam sem prevzela mamin strah in nemoč, ki ga je čutila takrat, ko jo je moj biološki oče zapustil. Kar sem že slutila se je le še potrdilo. Človek, ki sem ga klicala oče, ni bil moj oče. Mama je celo življenje vse prekrivala.
Ugotovila sem, da staršem nisem zamerila, torej nimam kaj odpustiti. Osvetlili sva vzorec po ženski rodovni liniji in po moški.
Vrnilo se mi je zaupanje, da si upam sprejeti partnerja v svoje življenje.

Po regresoterapiji sem vzpostavila sem stik z mamo, s katero nisva govorili zadnjih pet let, odkar sem zapustila partnerja. Sprva je govorila kot je pač znala. Poslušala sem jo in vzpodbujala. Težko ji je bilo odpreti vrata v temnico, v katero je metala zadeve šestdeset let in več. Pretežko je bilo govoriti resnico, pa se je obrnila proč. Nagovarjala sem jo, naj samo govori brez premišljevanja. Obraz se ji je razjasnil, odložila je masko. Gledala me je v oči. Nobena od naju ni jokala. Pomirila sem jo, da tega, kar mi bo zaupala, ne bom nikomur povedala, ker to samo najina zgodba, ki nama bo dala pomiritev in olajšanje. Rekla je, da mi mora še zelo veliko povedati in da se kmalu spet dobiva.
Vse ob svojem času pride na dan, vsak sadež enkrat dozori, vsa vprašanja dobijo odgovore, vsaka laž je razkrinkana in na koncu pride pomiritev, ki vedno temelji na resnici in spoštovanju. Nikogar ni treba spreminjati, spremenila sem se jaz.
Karlina
20.9.2021
Notranja moč in preboj v službi
Z največjim veseljem vam sporočam, da mi je uspel podpis nove pogodbe o zaposlitvi. Stopila sem na nov nivo. Zame gre za pomemben premik na moji poklicni in osebni poti. Hvala vam za regresoterapijo, svetovanje in vso podporo.
Antonija
20.7.2021
Skoraj izgorela, pa še ni bilo dovolj
Živjo. Za mano je pester in delaven mesec. Odnosi, služba – vse je bilo v »akciji«. Tokrat sem po najinem srečanju uspešno postavila meje in šefica me je presenečeno gledala, sodelavka mi je čestitala. Kar je preveč, je preveč! Vzela sem si čas zase, tokrat brez občutkov krivde. Bachove kapljice sem porabila in mislim, da so mi pomagale.
Marjana, 16.6.2021
Marjana
16.6.2021

Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok
Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. 
Milka P.
15. 6. 2020
Odložil masko in začel živeti sebe
Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih!
Marjan
12. 6. 2020
Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet
Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč.
Blaž K.
23. 5. 2020
Našel mir in prenehal kaditi
Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas).
Beno
4. 5. 2020
Tesnoba je odšla in znova vidim sonce
Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč.
Iris
7. 4. 2020
Migrena je zgolj povratno sporočilo
Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti …. Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal…., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si.
Mojca
6. 4. 2020
Tesnoba je popustila
Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,… Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven.
Janez
19. 11. 2019
Moja pot od depresije do samozavesti
Ker sem v času epidemije padla v depresijo, sem resnično hvaležna Kristini …,  Z njenimi terapijami in svetovanji sva premagale, kar pri nobenem zdravniku nikoli ne moreš. Pri zdravniku blažimo rane s tableti, pri Kristini jih pa razrešujemo in za zmeraj odpravimo. Meditacije so mi sedaj pri srcu…a če bi me kdo vprašal par mesecev nazaj, da jih bom kdaj poslušala in ob njih čist sprostila in sodelovala…bi mu odgovorila, da jaz sigurno ne, ker to ni zame.

Sedaj po vseh meditacijah, svetovanjih in terapijah sem ugotovila, da sem čist druga oseba, da na stvari, situacije gledam sedaj čist drugače, da sebe sprejemam in gledam drugače kot prej. Enostavno sem bolj močna v sebi in dobila sem ful volje do sprememb na sebi in do samega življenja.

Zato bi se rada iskreno iz srca zahvalila tebi draga Kristina, pravijo, da ima vsak svojega angela, a moj Angel si ti draga Kristina…zmeraj ob meni in z menoj. Hvaležna sem ti do neba in nazaj. In kar bi svetovala vsem, kateri pride v kakršno koli stisko ali da bi potreboval samo nasvet, naj se obrne nate Kristina. Kajti ti Kristina si pravi naslov za vse to. Sama sem ti neizmerno hvaležna, kajti tko dobro, kot se počutim seda, se še nisem nikoli. Postala sem boljša, s cilji in energijsko polna. Hvala ti.
Džina.
6. 6. 2020