Individualne terapije in procese uporabimo za odstranitev enega ali več vzrokov za neko sedanjo težavo, ki posameznika ovira v njegovem življenju oz. za izboljšanje njegovega sedanjega stanja.

Spodaj navedene terapije in procesi se najpogosteje uporabljajo ob naslednjih težavah:
 • Ponavljanje enih in istih okoliščin, v katerih se počutiš ujet.
 • Ne zmoreš se odločati in postaviti zase.
 • Si pogosto utrujen, imaš glavobole, občasno depresijo in slabo spiš.
 • V odnosu/odnosih se ne moreš premakniti naprej, počutiš se nemočen.
 • Neharmonični (boleči, nezdravi) odnosi z ljudmi s katerimi si tesno povezan (npr. otroci, partner, starši).
 • Pogosto se počutiš nerazumljen, doživljaš frustracije, občutke strahu, žalosti, depresije, nemoči, negotovosti, krivde, nevrednosti, ljubosumja, zavisti, sovraštva, besa, zamer, skrbi, dvoma, razočaranj, prizadetosti, nepotrpežljivosti ipd.
 • Imaš veliko samodestruktivnih misli kot. npr.: “Nisem dovolj dober.«, »Meni to ni dosegljivo.«, »Nimam moči.«, »Sem nesposoben.«, » Sem slab.«, »Kriv sem za težave drugih.«, »Drugi ljudje so krivi za moje težave.«, »Drugi ljudje me ne cenijo.«,…
Potek:
 • pogovor o situaciji ter določitev cilja srečanja (10 – 15 min)
 • izvedba individualne terapije oz. procesa v smeri potreb (45 – 90 min)
 • nasvet za podporo spremembe v fizični realnosti (10 – 15 min)
Individualne terapije in procesi – primeri najpogosteje uporabljenih tehnik:
 • Regresija in regresoterapija
 • Timeline Healing Technique (»zdravljenje« po časovni črti)
 • PEAT (Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca)
 • DP4 (DEEP PEAT 4th Protocol)
 • Aspektika
 • Soul Retrieval (povratek duše, vrnitev dušnih kvalitet in sposobnosti, ki so bile blokirane ali izgubljene v preteklosti),
 • Sky Circle (postavitev družine po tehniki Sky Circle)
 • Entities handling method (odstranitev entiet – delcev tuje energije z lastno zavestjo, ki povzročajo zdravniško nepojasnjene bolečine in druge težave)  
 • Hipnoterapija
 • Complete Restoration Therapy
 • Meditacijska terapija
 • Progresija
 • Različne NLP tehnike
 • Bachova cvetna terapija

Individualne terapije in procesi potekajo brez fizičnih dotikov, dovajanja energije in drugih energijskih posegov.

Pri vseh procesih se posameznik vsega zaveda in v procesu sodeluje v smeri svojih zmožnosti, želja in pripravljenosti.

Po odstranitvi vzroka, vas v zaključku vodim v stik s višjimi nivoji zavesti vas samih (višji jaz, duh), ki jih večina klientov doživlja od zelo prijetnih do izkušenj t.i. transcendence oz. enosti.

Po zaključku procesa osebe poročajo, da se počutijo znatno boljše: so notranje uravnotežene, močne in bolj svobodne. Posledično lažje naredijo fizične korake v življenju, prav tako imajo več optimizma, energije, elana in volje do življenja.

Posamezne težave delno ali v celoti izginejo že v prvem procesu ob upoštevanju nasveta za podporo spremembe.

 • Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.
 • Trajanje: 60 do 120 minut, odvisno od obsega izvedenih terapij in procesov.
 • Izvaja: dr. Kristina Knific,  Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske psihoterapije, spiritualne tehnologije in šamanskih procesov.
 • Cena: 50,00 € / ura
NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ O USPEHU TERAPIJ
Občutek zapuščenosti in zavrženosti ni bil moj
Za regresoterapijo sem se odločila zaradi pogostega občutka zapuščenosti in zavrnjenosti. V mojem življenju manjka otroštvo, ki temelji na prejeti starševski ljubezni. Čeprav sem starša spoštovala, nisem bila deležna njunega spoštovanja. Vedno sem verjela vsem očitkom, ki so bili izrečeni in izkazani, brez pojasnila, kaj sem naredila narobe. Nekaj je manjkalo, pa nisem vedela kaj, saj nisem imela ogledala, v katerem bi videla, da lahko tudi drugače. Zato sem bila brez samozavesti, ki je ne moreš zgraditi sam, kot sem kasneje spoznala. Spremljala so me vprašanja, na katere nisem dobila odgovora.

 Iskala sem in se učila in tako prišla do Kristine, ki me je popeljala skozi regresoterapijo popeljala v čas začetka mojega življenja. Skozi voden proces sestopa v podzavest sem spoznala, da so občutki zapuščenosti in zavrnjenosti izhajali iz odnosa z mamo. Stiskanje v trebuhu, bolečina pri srcu in pod tem strah iz vseh prikritih resnic iz odnosa z mamo in nemoč, so mi onemogočali, da bi naredila korak naprej. Vzrok za navedeno je izhajal iz mojega otroštva, ko sem bila še v maminem trebuhu. Tam sem prevzela mamin strah in nemoč, ki ga je čutila takrat, ko jo je moj biološki oče zapustil. Kar sem že slutila se je le še potrdilo. Človek, ki sem ga klicala oče, ni bil moj oče. Mama je celo življenje vse prekrivala.
Ugotovila sem, da staršem nisem zamerila, torej nimam kaj odpustiti. Osvetlili sva vzorec po ženski rodovni liniji in po moški.
Vrnilo se mi je zaupanje, da si upam sprejeti partnerja v svoje življenje.

Po regresoterapiji sem vzpostavila sem stik z mamo, s katero nisva govorili zadnjih pet let, odkar sem zapustila partnerja. Sprva je govorila kot je pač znala. Poslušala sem jo in vzpodbujala. Težko ji je bilo odpreti vrata v temnico, v katero je metala zadeve šestdeset let in več. Pretežko je bilo govoriti resnico, pa se je obrnila proč. Nagovarjala sem jo, naj samo govori brez premišljevanja. Obraz se ji je razjasnil, odložila je masko. Gledala me je v oči. Nobena od naju ni jokala. Pomirila sem jo, da tega, kar mi bo zaupala, ne bom nikomur povedala, ker to samo najina zgodba, ki nama bo dala pomiritev in olajšanje. Rekla je, da mi mora še zelo veliko povedati in da se kmalu spet dobiva.
Vse ob svojem času pride na dan, vsak sadež enkrat dozori, vsa vprašanja dobijo odgovore, vsaka laž je razkrinkana in na koncu pride pomiritev, ki vedno temelji na resnici in spoštovanju. Nikogar ni treba spreminjati, spremenila sem se jaz.
Karlina
20.9.2021
Notranja moč in preboj v službi
Z največjim veseljem vam sporočam, da mi je uspel podpis nove pogodbe o zaposlitvi. Stopila sem na nov nivo. Zame gre za pomemben premik na moji poklicni in osebni poti. Hvala vam za regresoterapijo, svetovanje in vso podporo.
Antonija
20.7.2021
Skoraj izgorela, pa še ni bilo dovolj
Živjo. Za mano je pester in delaven mesec. Odnosi, služba – vse je bilo v »akciji«. Tokrat sem po najinem srečanju uspešno postavila meje in šefica me je presenečeno gledala, sodelavka mi je čestitala. Kar je preveč, je preveč! Vzela sem si čas zase, tokrat brez občutkov krivde. Bachove kapljice sem porabila in mislim, da so mi pomagale.
Marjana, 16.6.2021
Marjana
16.6.2021

Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok
Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. 
Milka P.
15. 6. 2020
Odložil masko in začel živeti sebe
Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih!
Marjan
12. 6. 2020
Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet
Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč.
Blaž K.
23. 5. 2020
Našel mir in prenehal kaditi
Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas).
Beno
4. 5. 2020
Tesnoba je odšla in znova vidim sonce
Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč.
Iris
7. 4. 2020
Migrena je zgolj povratno sporočilo
Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti …. Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal…., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si.
Mojca
6. 4. 2020
Tesnoba je popustila
Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,… Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven.
Janez
19. 11. 2019
Moja pot od depresije do samozavesti
Ker sem v času epidemije padla v depresijo, sem resnično hvaležna Kristini …,  Z njenimi terapijami in svetovanji sva premagale, kar pri nobenem zdravniku nikoli ne moreš. Pri zdravniku blažimo rane s tableti, pri Kristini jih pa razrešujemo in za zmeraj odpravimo. Meditacije so mi sedaj pri srcu…a če bi me kdo vprašal par mesecev nazaj, da jih bom kdaj poslušala in ob njih čist sprostila in sodelovala…bi mu odgovorila, da jaz sigurno ne, ker to ni zame.

Sedaj po vseh meditacijah, svetovanjih in terapijah sem ugotovila, da sem čist druga oseba, da na stvari, situacije gledam sedaj čist drugače, da sebe sprejemam in gledam drugače kot prej. Enostavno sem bolj močna v sebi in dobila sem ful volje do sprememb na sebi in do samega življenja.

Zato bi se rada iskreno iz srca zahvalila tebi draga Kristina, pravijo, da ima vsak svojega angela, a moj Angel si ti draga Kristina…zmeraj ob meni in z menoj. Hvaležna sem ti do neba in nazaj. In kar bi svetovala vsem, kateri pride v kakršno koli stisko ali da bi potreboval samo nasvet, naj se obrne nate Kristina. Kajti ti Kristina si pravi naslov za vse to. Sama sem ti neizmerno hvaležna, kajti tko dobro, kot se počutim seda, se še nisem nikoli. Postala sem boljša, s cilji in energijsko polna. Hvala ti.
Džina.
6. 6. 2020