Sade sati je življenjsko obdobje, ko planet Saturn prehaja skozi znamenje, v katerem se nahaja vaša rojstna Luna. Luna je povezana z našo zaznavo, družino, sprejemanjem in podporo, medtem ko Saturn prinaša v našo zaznavo povečano zavedanje odgovornosti, omejitev in minevanja.

Ko se nahajamo v obdobju Sade sati občutimo večjo psihično in fizično obremenitev, zato je pomembno in koristno, da vemo, zakaj se počutimo tako, kot se, in da imamo znanje, kako ravnati, da se v tem obdobju ne izčrpamo in ne sprejemamo nepremišljenih odločitev, ki bi na koncu lahko privedle do posledic, ki si jih ne želimo.

Poslabšanje stanja ali izgube na področju zdravja, partnerskega odnosa, posla in financ so zato pogosto zgolj posledice, ko se odločamo in delujemo brez razumevanja vzrokov za svoje doživljanje, to je pod pritiskom, ne dovolj premišljeno, pri čemer ne upoštevamo zakonitosti življenja. Če je nebo oblačno in napovedano deževje, mi pa se odpravljamo na sprehod, vsi, ki poznamo in upoštevamo to zakonitost, nismo mokri, se ne prehladimo itn.

Obdobje Sade satija ni nekaj, kar mine čez noč, ampak traja sedem let in pol. Nekateri ljudje se že rodijo v to obdobje, vsi pa ga najprej doživimo v prvih 23 letih življenja, nato pa se ciklično ponavlja na približno vsakih trideset let.

Doživljamo ga mi sami, kot tudi naši starši, otroci, prijatelji in partnerji, zato je zavedanje obstoja tega posebnega obdobja v pomoč pri razumevanju sebe, svojega počutja, kot tudi vedenja drugih ljudi. Kaj je v ozadju, kaj je pomembno, da se zavedamo, česa ne smemo zanemariti, in kako je bolj modro ravnati, da pride do želenega izida.

Kljub temu, da vsi v tem obdobju doživljamo večji občutek dolžnosti, odgovornosti in večjo pomembnost podpore v našem življenju, vsak doživlja to obdobje na svojstven način. Do razlik v doživljanju prihaja predvsem zaradi osebnih razlik v naravnanostih, različnih življenjskih obdobij, ki jih trenutno živimo, kot tudi izkušenj, ki smo jih doživeli, in znanja, ki ga imamo.

Zato sta razumevanje sebe in znanje neke vrste pogoja, da morebiten “ugriz tigra” preprečimo, če pa ga ne moremo preprečiti pa vsaj, da ga spremenimo v “pik komarja”.

Obstajajo tudi drugi položaji Saturna in Lune, v katerih nam so bolj kot sicer pomembna družina, podpora, zaupanje vase ali je v ospredju želja po preskrbljenosti za tiste nujne življenjske zadeve, ki so pomembne za naše preživetje, življenje ljudi, ki jih imamo rad. Zato je koristno vzroke za svoje stanje preveriti z djotiš analizo rojstne karte in pridobiti nasvet djotiš svetovalca.

V kolikor želite poglobljeno analizo in svetovanje ju lahko naročite: kliknite tu

V kolikor želite  brezplačno informacijo o vašem Sade satiju, izpolnite spodnji obrazec. Dobili boste izračun vašega Sade sati obdobja in kratko informacijo, kdaj se vam začne to pomembno obdobje in katera področja vašega življenja bo to vključevalo. 

Naročam izračun mojega Sade satij obdobja:

Izpolnite vsa polja, ki označena z zvezdico * .

Politika varovanja zasebnosti

SADE SATI

Odgovorim vam v roku enega tedna.

Poglejte v vaš e-poštni nabiralnik, kjer vas že čaka potrditveni mail.

Če ga tam ni, poglejte prosim še med vsiljeno e-pošto.

Želim vam lep in uspešen dan.

dr. Kristina Knific, džjotišini

VABIM, DA SI OGLEDATE KORISTNE E- VSEBINE IZ PODROČJA OSEBNOSTNE RASTI, KI SMO JIH ZA VAS PRIPRAVILI NA TEJ SPLETNI STRANI.