IFA divinacija je vpogled v trenutno psiho-energijsko stanje posameznika ali podjetja, ki  daje odgovore na različna vprašanja: kje trenutno smo v življenju, kaj lahko spremenimo, da se premaknemo naprej na pot svoje usode in se nam začne življenje odvijati v pozitivno smer.

slika-ifa-divinacija

Z divinacijo dobimo točne podatke o izvoru izziva/težave in usmeritvah za razrešitev, zato je koristna predvsem takrat, ko smo negotovi ali ne vemo, kaj naj storimo, da željene spremembe uresničijo.

IFA divinacija ni prerokovanje in ni odvisna od preroških sposobnosti izvajalca. Izhaja iz povezanosti energije znanja in modrosti Orunmile in svečenika, ki skozi simbole in kode 256 odujev (energij) interpretira posameznikovo trenutno stanje ter odgovore in rešitve, ki posamezniku pomagajo pri odločitvi in premiku v pozitivno smer.

Rezultat divinacije je odčitek stanja, priporočilo za ravnanje in aktivacijo energij narave v vas samih, kar vam olajša spremembo, ki si jo želite.

  • Cena: 40,00 €
NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ O USPEHU
Pozdravljena. Obljubila sem ti povratno informacijo. Tvoj nasvet me je presenetil, vendar sem o njem razmislila in bila pozorna na to, kar si mi povedala. Začela sem se opazovati in prišla do ugotovitve, ki me je presenetila. Mislila sem, da vse delam prav. Bolečina v telesu je popustila in napetost v odnosu se je sprostila.
Barbara
14. 2. 2021
Svoje težave nisem znala razložiti. Komurkoli sem o njej govorila in mi je poskušal pomagati, nikoli ni uspel. In meni ni bilo jasno ZAKAJ? Zakaj lahko pomagajo vsem samo meni ne. Kaj je z mano narobe? In nato sem naredila ritual. Energija, ki je pritekla vame, mi je dala občutit moje dele. Kot počena vaza, ki jo nekdo končno spet poveže in razume, da je spet cela. Sedaj vem zakaj mi niso mogli pomagati. Zato, ker so vedno videli samo en odlomljen del. Mojih težav sedaj ni več. Mojih priganjalcev ni več. Vse je OK. Spet sem cela. Tudi moj dragi pravi, da mu je pomagalo. Po enem mesecu je dobil zanj sanjsko službo…
Kristina
16. 11. 2020
Ne morem verjeti, kako se mi je vse sestavilo skupaj. Hvala ti tudi za Bachove kapljice. Tisočkrat ti hvala.
Tjaša
3. 11. 2020
Spoštovana. Naredil sem daritev. Stvari v poslu so se umirile, kot da bi jih odrezal. Ne morem verjeti. 
Dušan
13. 10. 2020