Na to spletno stran ste prišli z razlogom imate težavo ali izziv iz področja odnosov ali stanje v vašem življenju, ki ga želite spremeniti.

Na voljo imate dva tipa brezplačnih posvetov:

  • posvet pred odločitvijo za posamezno storitev ali izdelek iz naše spletne trgovine
  • posvet z izdelavo individualnega načrta za spremembo v vrednosti 120,00 evrov

Brezplačni posvet pred odločitvijo za posamezno storitev ali izdelek iz naše spletne je strukturiran raziskovalni pogovor, ki je namenjen temu, da spoznate, kateri od programov oz. storitev bi bil za vas, glede na vaše trenutno stanje, okoliščine in želje, najbolj primeren. Na ta brezplačni posvet se lahko prijavite preko spodnjega obrazca.

Brezplačni posvet z izdelavo individualnega načrta za spremembo v vrednosti 120,00 evrov traja v skupni dolžini 1,5 ure in vključuje raziskovalni pogovor in izdelavo načrta s predstavitvijo. Priporočamo vam, da se nanj prijavite le, če imate situacijo, ki jo želite izboljšati in zato zanjo aktivno iščete individualno vam prilagojeno pomoč. Na ta brezplačni pogovor se lahko prijavite TU. Po prijavi vas pokličemo in se dogovorimo za prvi možen termin izvedbe.

Za brezplačnimi vsebinami lahko prebrskate med našimi brezplačnimi prispevki, predavanji, se prijavite na e-novice in si prenesete brezplačno meditacijo na svoj telefon ali računalnik, poslušate katero od drugih prosto dostopnih raziskovalnih meditacij ali se z nami povežete na FB ali se vpišete v FB skupini za osebnostno in duhovno rast skozi odnose.

Naj vam izbrano služi!

Tukaj se prijavite na brezplačni posvet pred odločitvijo za posamezno storitev ali izdelek iz naše spletne trgovine.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

ZAHVALJUJEMO SE VAM ZAUPANJE.

Vabimo vas, da sedaj poglejte v vaš poštni nabiralnik, kjer vas čaka potrditveni mail. Če e-maila ni tam, poglejte v zavihek promocije oz. vsiljena pošta in ga čimprej prenesite v glavno pošto, da ne boste spregledali prvih možnih terminov za posvet, ki vam jih pošljem v naslednjem e-mailu.

Želimo vam lep dan in se vidimo kmalu.

dr. Kristina Knific

VABIM, DA SI OGLEDATE KORISTNE E- VSEBINE IZ PODROČJA OSEBNOSTNE RASTI, KI SMO JIH ZA VAS PRIPRAVILI NA TEJ SPLETNI STRANI.