ŽELITE DOBITI NAČRT ZA SPREMEMBO, KI JO ŽELITE IMETI IN ŽIVETI V SVOJEM ŽIVLJENJU?
  • Koliko časa si že prizadevate, da bi dosegli želeno spremembo? Kolikokrat ste že poskusili? Kolikokrat ste že odnehali?
  • Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi vam šlo lažje in hitreje? Kako bi bilo, če bi se osvobodili notranjih omejitev, strahov in drugih notranjih blokad ter bi zato svojo željo tokrat lažje uresničili? Bi bili ponosni nase?
  • Verjetno se zavedate, da ste v tem trenutku na križišču novih priložnosti in se lahko odločite, kam boste šli? Si želite iti v isti smeri kot v preteklosti? Kaj vas čaka čez leto dni, pet ali deset let, če boste odlašali? Kako se boste počutili? Kakšno bo vaše zdravje? Koliko energije in moči za spremembo bo takrat še v vašem telesu? Kakšni bodo vaši odnosi? Kako bo to vplivalo na vaše življenje – vašo kariero, počutje, zdravje, samopodobo, ljudi, ki jih imate radi?
  • Ali v vas še tli želja za nekaj več? Kaj si želite, da bi bilo drugače? Kako bi to bilo videti? Kako bi se počutili, če bi to uresničili? Kaj bi bilo še drugače? Komu vse bi to koristilo?
  • Želite vse to živeti v realnosti?

Če si spremembe resnično želite in ste pripravljeni investirati vase, lahko izpolnite spodnji vprašalnik, in se prijavite na brezplačni raziskovalni pogovor v vrednosti 120,00 €, ki ga lahko dobite kot darilo, povsem brezplačno.

Rezultat raziskovalnega pogovora je načrt za vašo pot do spremembe, ki si jo želite imeti in živeti v svojem življenju.

Izmed vseh, ki odgovorite na spodnja vprašanja, bo dr. Krstina Knific izbrala kandidate s katerimi se bo srečala osebno 1:1.

IZPOLNITE SPODNJI VPRAŠALNIK

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Vaše odgovore bomo pregledali in vam sporočili ali ste izbrani za vaš brezplačni raziskovalni sestanek v vrednosti 120,00 €. V kolikor boste izbrani za raziskovalni sestanek, vedite, da dobite tokrat to izjemno priložnost popolnoma brezplačno!

Mnenja uporabnikov:


V najlepših letih, tik pred upokojitvijo, ko sem mislila, da imam vse, se mi je sesul svet, ko je oče moje hčere po več kot 30 letih zakona nenadoma odšel k drugi brez besed in pojasnil. Našla sem Kristinin program, ki mi je bil v zadnjih mesecih dragocena pomoč pri pobiranju in gradnji same sebe. Kristina s svojim znanjem, empatijo in razumevanjem, ustvari varen prostor, kjer se lahko predaš in zbereš do te mere, da se sam začneš graditi na novo. V programu sem si zadala cilj spoznati sebe in postati avtentična ženska, ki ve kdo je, kaj hoče in kaj si želi. Dobila sem orodja in tehnike, ki mi vsakodnevno pomagajo, da sem vedno bližje svojemu cilju. Marijana (13. 10. 2022)

Kako izgleda sodelovati s Kristino? Takole: imeti svoj poklic-doseženo; urejeni odnosi z staršema, partnerjem in otrokoma – doseženo; urejene finance – doseženo; osebno zadovoljstvo – doseženo. Pri vseh težavah v odnosih in poslovno mi je znala pomagati s terapijami, vodenimi procesi, nasveti, učenjem tehnik in posnetki. K. D. Marija (31. 8. 2022)

Kristino sem poznala že z nekaj njenih delavnic. Ker sem po drugem porodu še vedno iskala samo sebe, nisem uspela biti zadovoljna sama s seboj, se sprejemati takšne kot sem, hkrati pa sem se utapljala v nemoči iskanja stika s hčerko najstnico, ki je svoje nezadovoljstvo in nestrpnost izražala s silno jezo, grdimi besedami, kričanjem… sem se odločila sprejeti Kristinin program, da najdem pravo pot k sebi in povezanost z bližnjimi… Na srečanjih s Kristino sem spoznala svojo barvo osebnosti (tudi moževo in hčerkino) in zakaj smo si različni; zakaj moram v svoj dnevni načrt vključiti načrtno zadovoljevanje svojih potreb, kako spremeniti način komunikacije s hčerko. Odkrila sem svojih top 5 najpomembnejših vrednot, nezavedne strahove, ki me varujejo pred ponovitvijo bolečih dogodkov…. Pomagajo mi razne tehnike in meditacije, da pridem do želene rešitve. In zato sem ji neizmerno hvaležna za njeno poslušanje, podporo, izvedene procese in vsa srečanja, da sem našla pravo pot k sebi, možu in hčerki, po kateri hodim z dvignjeno glavo in nasmehom na obrazu. Kristina, carica si 🙂 Arwen (28. 8.2022)

Moji izzivi so bili, nezaupanje vase, odlašanje, izzivi s poslanstvom, vrednotami ter odnos z bivšim partnerjem. Želela sem si najti orodja in načine, kako sebe lažje razumeti, si prisluhniti in v skladu s tem ravnati brez občutka krivde, najti poslanstvo ter se lažje odločati.
Všeč mi je bil način dela, Kristina osebnost in individualen program, izdelan po mojih potrebah in prilagajanje programa glede moje aktualne potrebe. Odkrila sem svoje avtentične vrednote in sposobnosti, dobila orodja s katerimi lažje ugotovim, kaj se dogaja znotraj mene, temu prisluhnem. Sedaj si znam prisluhniti, lažje si zaupam in verjamem v svoje sposobnosti. Vem, da to ni konce poti temveč začetek spoznavanja sebe. – Biljana (29.3.2022)

Imela sem 20 let trajajoče težave v odnosu s sinom. Počutila sem se nemočno, zvezano. Bolela sta me telo in duša. Strah me je bilo, kako bom zmogla, ko bom odšla v penzijo. Skozi pogovor sem spoznala, zakaj se tako počutim, da ni čarobne palčke in da je pot. Dobila sem jasen načrt, kaj moram narediti. Odločila sem se, da program izvedem, ker lovim zadnji vlak. Program srčno priporočam, ker mi je pomagal do želene spremembe v odnosu do sebe in s sinom. – Nadja (5. 1. 2022)

Po razhodu s partnerjem sem ostala sama. Sin je odšel študirat v tujino, mož se je odselil. Vse tisto, za kar sem se prizadevala, je odšlo in ostala sem sama. Na program sem se prijavila, ker sem želela bolje spoznati sebe. Iz razgovora sem dobila načrt. Odločila sem se, da se v letu 2022 posvetim sebi, ker vem, da je pot do moje sreče v meni. Program mi je pomagal pri tem, zato priporočam. Anja (17. 12. 2021)