slika-5ka-transformacijski-program
ŽELITE SPOZNATI SVOJO POT DO SPREMEMBE, KI JO ŽELITE IMETI IN ŽIVETI V SVOJEM ŽIVLJENJU?
  • Koliko časa si že prizadevate, da bi dosegli želeno spremembo? Kolikokrat ste že poskusili? Kolikokrat ste že odnehali?
  • Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi vam šlo lažje in hitreje? Kako bi bilo, če bi se osvobodili notranjih omejitev, strahov in drugih notranjih blokad ter bi zato svojo željo tokrat lažje uresničili? Bi bili ponosni nase?
  • Verjetno se zavedate, da ste v tem trenutku na križišču novih priložnosti in se lahko odločite, kam boste šli? Si želite iti v isti smeri kot v preteklosti? Kaj vas čaka čez leto dni, pet ali deset let, če boste odlašali? Kako se boste počutili? Kakšno bo vaše zdravje? Koliko energije in moči za spremembo bo takrat še v vašem telesu? Kakšni bodo vaši odnosi? Kako bo to vplivalo na vaše življenje – vašo kariero, počutje, zdravje, samopodobo, ljudi, ki jih imate radi?
  • Ali v vas še tli želja za nekaj več? Kaj si želite, da bi bilo drugače? Kako bi to bilo videti? Kako bi se počutili, če bi to uresničili? Kaj bi bilo še drugače? Komu vse bi to koristilo?
  • Želite vse to živeti v realnosti?

Če si spremembe resnično želite in ste pripravljeni investirati vase, lahko izpolnite spodnji vprašalnik, in se prijavite na brezplačni raziskovalni pogovor v vrednosti 120,00 €, ki ga lahko dobite kot darilo, povsem brezplačno.

Rezultat raziskovalnega pogovora je načrt za vašo pot do spremembe, ki si jo želite imeti in živeti v svojem življenju.

Izmed vseh, ki odgovorite na spodnja vprašanja, bo dr. Krstina Knific izbrala kandidate s katerimi se bo srečala osebno 1:1.

IZPOLNITE SPODNJI VPRAŠALNIK

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Vaše odgovore bomo pregledali in vam sporočili ali ste izbrani za vaš brezplačni raziskovalni sestanek v vrednosti 120,00 €. V kolikor boste izbrani za raziskovalni sestanek, vedite, da dobite tokrat to izjemno priložnost popolnoma brezplačno!

Mnenja uporabnikov:


V program sem se prijavila, ker sem bila v stiski, v kateri se večkrat znajdem. Pogovor je bil zelo koristen, ker se mi je s Kristinino pomočjo razjasnilo, kako delujem, ko se znajdem v stiski. Program vsekakor priporočam. – Marinka (13.1.2022)

Imela sem 20 let trajajoče težave v odnosu s sinom. Počutila sem se nemočno, zvezano. Bolela sta me telo in duša. Strah me je bilo, kako bom zmogla, ko bom odšla v penzijo. Skozi pogovor sem spoznala, zakaj se tako počutim, da ni čarobne palčke in da je pot. Dobila sem jasen načrt, kaj moram narediti. Odločila sem se, da program izvedem, ker lovim zadnji vlak. Program srčno priporočam, ker mi je pomagal do želene spremembe v odnosu do sebe in s sinom. – Nadja (5. 1. 2022)

Po razhodu s partnerjem sem ostala sama. Sin je odšel študirat v tujino, mož se je odselil. Vse tisto, za kar sem se prizadevala, je odšlo in ostala sem sama. Na program sem se prijavila, ker sem želela bolje spoznati sebe. Iz razgovora sem dobila načrt. Odločila sem se, da se v letu 2022 posvetim sebi, ker vem, da je pot do moje sreče v meni. Program mi je pomagal pri tem, zato priporočam. Anja (17. 12. 2021)