ŽELITE SPOZNATI SKRIVNOST DO SPREMEMBE, KI JO ŽELITE IMETI IN ŽIVETI V SVOJEM ŽIVLJENJU?

Če si spremembe res želite in ste nanjo pripravljeni, vas vabim, da izpolnite svojo prijavo, na brezplačni raziskovalni razgovor v vrednosti 120,00 €, ki ga lahko dobite kot darilo, povsem brezplačno.

slika-5ka-transformacijski-program

Pot do darila je preprosta: Sporočite, da si želite priložnost in izberete vaš termin za vaš brezplačni raziskovalni razgovor z dr. Kristino Knific.

  • Koliko časa si že prizadevate, da bi dosegli željeno spremembo? Koliko kolikokrat ste že poskusili? Kolikokrat ste že odnehali?
  • Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi vam šlo lažje in hitreje? Kako bi bilo, če bi se osvobodili notranjih omejitev, strahov in drugih notranjih blokad ter bi zato svojo željo tokrat lažje uresničili, bili poleg tega ponosni nase?
  • V tem trenutku ste na križišču novih priložnosti in se lahko odločite, kam boste šli? Si želite iti v isti smeri kot v preteklosti? Kaj vas čaka čez leto, pet ali deset let, če boste odlašali? Kako se boste počutili? Kakšno bo vaše zdravje? Koliko energije bo v vašem telesu? Kakšni bodo vaši odnosi? Kariera?
  • V vas še gori želja za nekaj več? Si želite bolj uspešno in srečnejše življenje? Več želenih rezultatov? Več napredka? Osebnih in poslovnih uspehov?
  • Dopustite, tistemu delu v vas, ki vas čaka, da se opogumite in uresničite svoje srčne želje. Kako v tej vaši realnosti živite? Kako se počutite? Kakšni ljudje vas obkrožajo? Kaj vidite, slišite in čutite?
  • Želite vse to živeti v realnosti? Za vas imamo preizkušen program, ki garantirano prinaša rezultate: 5KA transformacijski program. Še niste slišali zanj? Izpolnite vprašalnik spodaj in morda vas izberem na raziskovalni razgovor, kjer vam bom povedala kako uresničiti  želeno. Delam samo s klienti v katere sama verjamem.

Izmed vseh, ki odgovorite na spodnja vprašanja, bom izbrala tri kandidate s katerima se bom srečala 1:1.

IZPOLNITE SPODNJI VPRAŠALNIK

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Vaše odgovore bomo pregledali in vam sporočili ali ste izbrani za vaš brezplačni raziskovalni sestanek v vrednosti 120,00 €. V kolikor boste izbrani za raziskovalni sestanek, vedite, da dobite tokrat to izjemno priložnost popolnoma brezplačno!