Spoštujem se

33,00 

Posnetek te raziskovalne meditacije je namenjen vsem tistim,  ki se v odnosih ne počutite spoštovani. 

Z aktivnim poslušanjem meditacije boste zdravo in naravno okrepiti  zavedanje in notranji občutek vaše lastne vrednosti, ki sta osnovi za zdravo ljubezen do sebe in samospoštovanje. Navedeno postane del vašega notranjega zapisa, če meditacijo aktivno poslušate najmanj10 dni zapored, najbolje zvečer pred spanjem. Po izvedbi spoznano vpišete v dnevnik.

Meditacija ne deluje na hipnozi ali sugestiji (pozitivnih afirmacij), kar pomeni, da sebe ne programirate (postajate robot), temveč deluje na osnovi vašega spoznanja sebe na osnovi vaših dnevnih uspehovKo imate v svojem nezavednem umu zdrav zapis o lastni vrednosti, katerega izkazuje vaš notranji občutek o sebi, da ste dobri in vredni, lažje odložite svojo masko in se pričnete v svojem življenju tudi bolje odločati, kajti več kot 95 % odločitev sprejemajo zapisi v vašem nezavednem umu.

Ob meditaciji dobite še dnevnik in podrobnejša navodila za izvajanje meditacije. Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR.

Meditacijo ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. 

Dolžina posnetka: 10 minut

Oblika zapisa: mp3

Kategorija:
Delite naprej ...

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spoštujem se”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja