Poslušam svoje telo

(1 mnenje stranke)

33,00 

Telo nam sporoča, kaj potrebuje – pa mu znamo prisluhniti?

Zvočni posnetek “Poslušam svoje telo”  je namenjen vam, če se želite naučiti “slišati svoje telo”, preden se njegova sporočila ojačajo v bolečino in vse tisto, kar sledi po tem. Zakaj? Uporabniki ugotavljajo, da je enostavna preventiva, lažja, manj boleča in bistveno cenejša kot vsaka kurativa.

Zvočni posnetek “Poslušam svoje telo” ni namenjen samo temu, da se naučite slišati svoje telo, temveč zajema tudi učenje komunikacije s telesom – da pridobite informacijo o potrebni skrbi za svoje telo, preden začne zares boleti. Inteligenca, ki skrbi za vaše telo, je po svojih zmogljivostih izjemna. V 7 letih zamenja skoraj vse celice vašega telesa (več tu).

Vas zanima celoten učni proces proces?  Za celoten proces učenja ne potrebujete več kot 15 minut dnevno. Z vsako izvedbo bo vaša komunikacija s telesom vse lažje stekla. 

V kompletu dobite dva posnetka. Prvi je daljši in je narejen za začetnike, drugi krajši pa je uporaben, ko komunikacija s telesom hitreje teče.

Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR. Je to za vas dovolj fer?

Meditacijo ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. Pred poslušanjem se posvetujete s svojim zdravnikom. 

Dolžina posnetka: 15minut

Oblika zapisa: mp3

Kategorija:
Delite naprej ...

1 mnenje za Poslušam svoje telo

 1. Anja

  Zdravo. Nad meditacijo sem prijetno presenečena, ker mi je bolečina v rami in roki popustila in izzvenela, ko sem uresničila sporočeno.
  Za to bolečino je bil moj vodnik. Povedal mi je, kaj rabim spremeniti v poslu.
  Poleg te bolečine sem našla še zatrdelost v kolenih. Ta ni izginila. Verjetno, da je potrebno za vsak stvar narediti ločeno meditacijo.
  Hvaležna do neba in nazaj.

  • dr. Kristina Knific

   Anja, hvala za tvojo povratno informacijo.
   Čestitam ti za tvoj uspeh.
   Kot si sama že ugotovila, je za vsako telesno senzacijo, potrebno narediti ločeno meditacijo.
   Če zatrdelosti na kolenih prej nisi čutila, je to pri večini, ki smo testirali to meditacijo, pomenilo, da se je zadeva še lažje in hitreje odstranila.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja