5KA individualni trimesečni transformacijski program

1597,00 

Delite naprej ...

Opis

5KA individualni trimesečni transformacijski program je vam prilagojen individualen program osebnostne rasti, kar pomeni, da je prilagojen vašim željam, potrebam in zmožnostim.

Program zajema diagnostiko stanja, pomoč pri pretvorbi vaših želja v cilj (cilje), izdelavo in izvedbo vam prilagojenega načrta za dosego vašega cilja oz. ciljev.

Z izbiro programa dobite vam prilagojen individualen paket storitev, ki vsebuje 10 tematskih srečanj z dr. Kristino Knific, kjer vas ona osebno (1:1) uči vam potrebnih veščin iz področja vaše osebnostne rasti,  po z vami dogovorjenem načrtu programa. Vsako srečanje traja 2 uri. Načrt se v primeru potreb lahko prilagodi vašim potrebam in glede na vaš cilj lahko zajema tudi terapije za odstranitev vzrokov težav, pripravke bachovih kapljic, devinacije, svetovanja in coachinge, vse s ciljem, da vi uresničite in zaživite želeno spremembo na tistem področju v vašem življenju, ki je za vas dovolj pomembna, da ste se vi odločili zdaj vanjo investirati svoj čas in energijo.

Pred odločitvijo za program, vam svetujemo, da se naročite na brezplačni posvet ( kliknite tu ) v vrednosti 120,00 evrov. Prijava na posvet je brez vseh obveznosti, kajti namen posveta je, da se spoznamo in skupaj ocenimo možnosti za dosego vaših ciljev z izvedbo programa. Po posvetu prejmete brezplačen osnutek načrta programa. 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “5KA individualni trimesečni transformacijski program”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja