Skupinsko svetovanje

Skupinski pogovori način osebnostne rasti skozi skupinske pogovore. Prednost skupinskih pogovorov je, da udeleženci preko skupinske dinamike lahko v varnem okolju spregovorite o situaciji, predelate svoja občutja in vzorce, ki so za vas škodljivi. Skupina nudi vsakemu udeležencu možnost slišati in o slišanem pridobiti povratno informacijo. Vedno se je lažje spopadati s težavami, če veš, da nisi sam, da si razumljen in da imaš nekoga, ki ti stoji ob strani, se s tabo veseli tvojega napredka.

Skupinski pogovori na temo »osebnostna rast in odnosi« so namenjeni vsem, ki si želijo rešiti težave s katerimi se osebno srečujejo v življenju in z drugimi podeliti svoje poglede in izkušnje. Deliti svojo izkušnjo z drugimi, po izkušnjah udeležencev, ne prinaša le osvoboditve od svojih bremen, ampak tudi aktivno soustvarjati drugačen svet, kajti ko se spremenimo mi sami v odnosu do sebe in drugih se spremeni naše življenje, predvsem pa pridobimo na samopodobi, samozaupanju, samozavesti in višji kakovosti svojega življenja.

Teme vsakokratnega pogovora se prilagajajo željam in potrebam udeležencev. Skupina se na vsakem srečanju zaveže k zaupnosti in spoštovanju vsakega člana skupine. Če se vam zdi, da boste pred skupino težko govorili, vzemite to kot osebni izziv vaše osebnostne rasti. Od vas se ne pričakuje, da boste o sebi povedali več, kot si boste v tistem trenutku želeli.

Srečanja vodi dr. Kristina Knific in traja dve šolski uri. Trenutno potekajo skupinska svetovanja v Kranju.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.