Skupinsko svetovanje

Skupinski pogovori način osebnostne rasti skozi skupinske pogovore. Prednost skupinskih pogovorov je, da udeleženci preko skupinske dinamike lahko v varnem okolju spregovorite o situaciji, predelate svoja občutja in vzorce, ki so za vas škodljivi. Skupina nudi vsakemu udeležencu možnost slišati in o slišanem pridobiti povratno informacijo. Vedno se je lažje spopadati s težavami, če veš, da nisi sam, da si razumljen in da imaš nekoga, ki ti stoji ob strani, se s tabo veseli tvojega napredka.

Skupinski pogovori na temo »osebnostna rast in odnosi« so namenjeni vsem, ki si želijo rešiti težave s katerimi se osebno srečujejo v življenju in z drugimi podeliti svoje poglede in izkušnje. Deliti svojo izkušnjo z drugimi, po izkušnjah udeležencev, ne prinaša le osvoboditve od svojih bremen, ampak tudi aktivno soustvarjati drugačen svet, kajti ko se spremenimo mi sami v odnosu do sebe in drugih se spremeni naše življenje, predvsem pa pridobimo na samopodobi, samozaupanju, samozavesti in višji kakovosti svojega življenja.

Teme vsakokratnega pogovora se prilagajajo željam in potrebam udeležencev. Skupina se na vsakem srečanju zaveže k zaupnosti in spoštovanju vsakega člana skupine. Če se vam zdi, da boste pred skupino težko govorili, vzemite to kot osebni izziv vaše osebnostne rasti. Od vas se ne pričakuje, da boste o sebi povedali več, kot si boste v tistem trenutku želeli.

Srečanja vodi dr. Kristina Knific in traja dve šolski uri. Trenutno potekajo skupinska svetovanja v Kranju.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Svetovanje za pare

Sta v odnosu obstala in želita vajin medsebojni odnos izboljšati?


Pomagamo vama lahko do:

 • do večje jasnosti, kje sta v odnosu, kaj si želita
 • boljšega razumevanja ter poznavanje sebe in partnerja
 • spoznanja vajine medsebojne kompatibilnosti (skladnosti in različnosti)
 • obnove temeljev partnerske veze 
 • izgradnje večjega zaupanja in zdravega odnosa
 • boljše komunikacije in 
 • tehnik za reševanje konfliktnih situacij v vajini partnerski vezi

Partnerski odnos s kompatibilnim partnerjem je lahko tvoja najhitrejša bližnjica do »nebes na zemlji«, saj skozi ta odnos ozdravimo svoje  »čustvene rane in nezavedne programe«  in dosežemo zdravo povezanost z drugo osebo, ki temelji na vajinih vrednotah, kot so npr. zaupanje, iskrenost, medsebojno sprejemanje in spoštovanje, ljubezen, svoboda in predanosti. Tam kjer odnos deluje, partnerja ne bežita iz veze, niti ni prostora za vstop druge osebe v vezo.

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor izvedemo po predhodnem dogovoru na izbrani lokaciji. Svetovanje traja od 60 do 90 minut.

Prijava preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Odgovorimo vam v roku 24ur.

Individualno svetovanje in terapije

Ali imate situacijo (problem/izziv), za katerega ne najdete zadovoljive rešitve in se že nekaj časa vrtite v krogu?  Imate težave v odnosih? Bi radi bolje spoznali sebe in zaživeli sebe? ... Bi radi v življenju naredili spremembe, pa vam jih ne uspe?  

Koristi pomoči: Pomoč ob pravem času vam lahko prihrani obilo časa, denarja, let bolečih izkušenj, življenjske energije in zamujenih priložnosti. Čas je tisti, ki ga ni mogoče kupiti. Voditi otroke z zgledom tega ne more dati otroku noben tečaj. Boleča izkušnja iz katere se dvignemo opolnomočeni z lastnimi močmi je za vse, ki smo to izkusili, neprecenljivo darilo življenja. Zaživeti avtentičnega in samozavestnega sebe je življenska naloga vsakega od nas.

Poiskati pomoč zase je odraz zavedanja, iskrenosti in odgovornosti: Morda prav vsi kdaj rabimo nekoga, ki nam zna prisluhniti ter ima znanja in sposobnosti za pomoč. Včasih so pomoč iskali »bolni«, danes vse bolj prevladuje mnenje, da je iskanje pomoči odraz odraslosti - zavedanja, iskrenosti in odgovornosti do sebe in svojih bližnjih.  

Potek:

-          uvodni pogovor o situaciji, možnosti za pomoč ter določitev cilja srečanja (5 -15 min)

-          izvedba pomoči v smeri potreb (svetovanje, coaching, terapija; 40 - 60 min)

-          načrt za izvedbo spremembe s priporočilom za samostojno delo (5 – 15 min)

V pogovoru skupaj ugotovimo, kaj je srž vašega aktualnega problem/izziva in možnosti pomoči. Pri odločitvi za pomoč, sledi določitev cilja srečanja in izvedba pomoči z uporabo najprimernejšega pristopa ali njih kombinacije. Če se za pomoč ne odločite, je uvodni pogovor za vas brez obveznosti.

Svetovanje je neke vrste drugo mnenje, ki vam lahko koristi, kadar ste v dilemi in rabite nasvet. Svetujemo vam lahko na področju odnosov, kariere, samospoznanja in poslanstva in drugih zadev iz področij osebnostne in duhovne rasti.

Coaching vam skozi vodenje z vprašanji pomaga najti vaše odgovore in moči v vas samih, kajti vsi vaši odgovori in pot do polne moči, v za vas pomembnih zadevah, so že v vas samih. Pogosto skozi coaching ljudem pomagam odkriti njihovo avtentično osebnost, katere poznavanje je osnova za razumevanje sebe v trenutni situaciji na različnih področjih v življenju (odnosi, posel, zdravje, fizično okolje, denar in počutje), kot tudi jasnosti glede sprememb, ki si jih želijo, nabora možnosti za uresničitev in izdelave načrta uresničitve. Spoznaj samega sebe je nasvet modrecev človeštva. 

Energijska psihoterapija z ustrezno tehniko (PEAT (Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca), DP4, Aspektika, Integracija sence, Integracija polarnosti, Soul Retrieval (povratek duše), energetsko-spiritualno uravnovešanje fizičnega telesa,  Sky Circle, Entities handling method)  pomaga učinkovito odpraviti globlje vzroke težave/izziva, ki je pogosto posledica travmatičnih dogodkov in njih posledic. Skozi terapijo se blokada ostrani ter integrira izgubljene dele (identitete/duše). Človek se počuti svobodnejši in močnejši, izboljša se počutje, kar vpliva na zdravje človeka kot celote. Terapija v primeru potrebe lahko zajema tudi odstranitev entitet, transformacijo sence, integracijo prvinskih polarnosti, odstranjevanje konfliktov v odnosih, zdravljenje odnosov, odpravlja globljih vzrokov čustvenih težav in negativnih odzivov, fobij in strahov, odvisnosti, ipd. Več:

Napredna hipnoterapija  je učinkovit, celosten in za uporabnika najenostavnejši način osvobajanja in preseganja mentalnih, čustvenih in psiholoških notranjih ovir. Pomaga pri:

 •  odpravljanja vzrokov različnih odvisnosti (kajenje, prenajedanje in druge težave s hrano, uživanje alkohola, odvisnost od video igric, spleta in družabnih omrežij, odvisnost od odnosov, nakupovanja ipd., in razvoj novega življenjskega sloga), 
 • spreminjanja (nezdravih ali neželenih) navad (npr. težave zaradi nespečnosti, slabe učne navade, prehranske navade, grizenje nohtov, odlašanje, itd.)  v navade, ki te podprejo pri dosegi tvojih ciljev; spreminjanja vzrokov težav s samopodobo in samozaupanjem (npr. trema, skrbi, …) v naravno stanje duha v človeku, ki je občutek samozavesti;
 • premagovanje različnih strahov in fobij,
 • premagovanje stresa in njegovih sprožilcev v kombinaciji  z aktivacijo potencialov, ki jih potrebujemo za dosego vrhunskih dosežkov,…
 • izboljšanje svojih rezultatov v šoli, športu, službi, partnerskih odnosih itd. Več:

Regresija v pretekla življenja je izjemna energijska tehnika za razreševaje vzrokov sedanjih težav, ki izvirajo pretežno iz preteklih življenj.Več:

Progresija pomaga, kadar smo pred odločitvijo in potrebujemo vpogled v možne izide.

Individualno poučevanje je namenjeno učenju veščin, ki jih potrebuješ za razrešitev težave.

Klub rezultatom želim poudariti, da navedene oblike pomoči ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči in ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja.

Trajanje srečanja: 60 (do 90) minut, odvisno od obsega pomoči. Če je problem/izziv globlji in obsežnejši, se v primeru možnosti za pomoč in zadovoljstva s storitvijo, lahko dogovorimo za več srečanj.

Izvaja: dr. Kristina Knific,  Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske in spiritualne tehnologije.

Cena: 50,00 EUR/h

Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Lokacija: Kranj / Šenčur in Gorenja vas ali preko Skypa, Zooma.

Prijava in več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180. Ob prijavi kratko opišite vaš problem in kaj si želite. Prijava je potrjena z odgovorom. Ob prijavi se dogovorimo za uro srečanja. 

NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ O USPEHU TERAPIJ:

Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok: Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. Milka P. (15.6.2020)

Odložil masko in začel živeti sebe: Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih! Marjan (12.6.2020)

Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet: Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč. Blaž K. (23.5.2020)

Našel mir in prenehal kaditi: Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas). Beno (4. 5. 2020)

Tesnoba je odšla in znova vidim sonce: Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč. Iris (7.4.2020)

Migrena je zgolj povratno sporočilo: Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti .... Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal...., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si. Mojca (6. 4. 2020)

Tesnoba je popustila: Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,... Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven. Janez (19.11.2019)