Skupinsko svetovanje

Skupinski pogovori način osebnostne rasti skozi skupinske pogovore. Prednost skupinskih pogovorov je, da udeleženci preko skupinske dinamike lahko v varnem okolju spregovorite o situaciji, predelate svoja občutja in vzorce, ki so za vas škodljivi. Skupina nudi vsakemu udeležencu možnost slišati in o slišanem pridobiti povratno informacijo. Vedno se je lažje spopadati s težavami, če veš, da nisi sam, da si razumljen in da imaš nekoga, ki ti stoji ob strani, se s tabo veseli tvojega napredka.

Skupinski pogovori na temo »osebnostna rast in odnosi« so namenjeni vsem, ki si želijo rešiti težave s katerimi se osebno srečujejo v življenju in z drugimi podeliti svoje poglede in izkušnje. Deliti svojo izkušnjo z drugimi, po izkušnjah udeležencev, ne prinaša le osvoboditve od svojih bremen, ampak tudi aktivno soustvarjati drugačen svet, kajti ko se spremenimo mi sami v odnosu do sebe in drugih se spremeni naše življenje, predvsem pa pridobimo na samopodobi, samozaupanju, samozavesti in višji kakovosti svojega življenja.

Teme vsakokratnega pogovora se prilagajajo željam in potrebam udeležencev. Skupina se na vsakem srečanju zaveže k zaupnosti in spoštovanju vsakega člana skupine. Če se vam zdi, da boste pred skupino težko govorili, vzemite to kot osebni izziv vaše osebnostne rasti. Od vas se ne pričakuje, da boste o sebi povedali več, kot si boste v tistem trenutku želeli.

Srečanja vodi dr. Kristina Knific in traja dve šolski uri. Trenutno potekajo skupinska svetovanja v Kranju.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Individualno svetovanje

Komu je svetovanje namenjeno? Kaj z njim pridobite?

Posamezniku, ki rabi nekoga, ki mu empatično prisluhne, mu poda nasvet oz. drugo menje iz področja osebnostne rasti in odnosov.

Svetovalni razgovor pogosto prinese razbremenitev trenutne stiske, prinese nove možne rešittve, motivacijo in s tem olajša odločanje. 

Kako poteka svetovalni razgovor?

Svetovalni razgovor izvedemo po predhodnem dogovoru na izbrani lokaciji. Svetovanje traja od 30 do 90 minut.

Cena: 40,00 EUR/h (Kranj), 35,00 EUR/h (Gorenja vas)

Prijava preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Odgovorimo vam v roku 24ur. 

Svetovanje za pare

Sta v odnosu obstala in želita vajin medsebojni odnos izboljšati?


Pomagamo vama lahko do:

  • do večje jasnosti, kje sta v vzei
  • boljšega poznavanje sebe in partnerja
  • spoznanja vajine medsebojne kompatibilnosti 
  • postavitve temeljev partnerske veze 
  • izgradnje zaupanja in zdravega odnosa
  • zavestne komunikacije in 
  • reševanja situacij (nerazumevanja, napetosti, problemov, konfliktov, …) v vajini partnerski vezi

Partnerski odnos s kompatibilnim partnerjem je lahko tvoja najhitrejša bližnjica do »nebes na zemlji«, saj skozi ta odnos ozdravimo svoje  »čustvene rane in nezavedne programe«  in dosežemo zdravo povezanost z drugo osebo, ki temelji na vajinih vrednotah, kot so npr. zaupanje, iskrenost, medsebojno sprejemanje in spoštovanje, ljubezen, svoboda in predanosti. Tam kjer odnos deluje, partnerja ne bežita iz veze, niti ni prostora za vstop druge osebe v vezo.

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor izvedemo po predhodnem dogovoru na izbrani lokaciji. Svetovanje traja od 60 do 90 minut.

Prijava preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Odgovorimo vam v roku 24ur.