Regresija v preteklo življenje

Regresija v preteklo življenje/življena je potovanje v preteklost, kjer vas kot regresoterapevt vodim po spominih prejšnjih življenj z namenom ozaveščanja, zdravljenja, učenja in uravnovešanja okoliščin in odnosov vašega trenutnega življenja. 

Mnogo izkušenj, ki ste jih doživeli v prejšnjih življenjih so vas lahko zaznamovale. Morda niste oddelali določenih lekcij z določenimi ljudmi. Morda imate na globokih spominskih ravneh še vedno zasidrane vzroke kot so travme, strahovi, zaobljube ali prepričanja, ki vam onemogočajo zaživeti polno življenje v sedanjosti. 

Uravnovešanje in razrešitev vzroka je vedno prava pot za mnogo težav in v kolikor je ta vzrok vaše preteklo življenje, vas popeljem v njegovo srce, da bi lahko zadihali v novem ritmu življenja.

Izberite regresijo v kolikor:
- imate močne meditativne sposobnosti in se lahko predajate meditativnim procesom vizualizacije, čutenja in ostalih zaznav
- ste se sposobni globoko sprostiti
- v kolikor imate strahove ali izzive, katerih nikakor ne morete razrešiti, veste pa, da ne izhajajo iz na primer otroštva sedanjega življenja in drugih sedanjih situacij
- v kolikor se ves čas zapletate v naporne odnose in bi radi razumeli sorodne in karmične povezave s temi ljudmi in jih tudi razreševali
- želite prerezati določene vezi z dotičnimi ljudmi ali situacijami
- bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan
- bi radi prekinili tok negativne energije, ki vam sledi kot senca, pa ne najdete vzrokov nastanka le-te
- bi radi s posebnim postopkom zdravili odnose in vračali energijo, ki se je ujela v preteklih izkušnjah
- bi radi razumeli določene ponavljajoče se vzorce vaših delovanj in odločitev
- v kolikor ste »zmedeni« glede vaših ciljev
- v kolikor vas prejšnja življenja ves čas »kličejo« in vam zbujajo interes
- v kolikor bi radi razumeli svoje popotovanje duše: kaj je vaša dušna resnica, življenjsko poslanstvo, dušne lekcije in izbori in še in še

Potek regresije:

 • uvodni pogovor in določitev namere,
 • regresija v preteklo življenje/življenja ter
 • sinteza, ki zajema tolmačenje vizij in sporočil regresije, učenje in načrta za prihodnost. 

Izvedbo regresije prilagajam željam, potrebam in značilnostim posameznika na osnovi znanja različnih tehnik regresoterapije in zdravljenj po časovni črti (TLHT).

Trajanje regresije: 2 - 3 ure.

Cena: 50,00 evrov/h

Izvaja dr. Kristina Knific 

Preberite: Splošni pogoji in obvestila

Prijava in več informacij:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180. 

Regresija v preteklost

Energijska tehnika »Celjenje čustvenih ran in integracija izgubljenih delov« zajema vodenje posameznika v individualen proces samospoznanja - celjenja čustvenih ran notranjega otroka, razvoja zavesti in integracijo izgubljenih delov.

V otroštvu, vse do nekje osmega leta starosti, doživljamo svet predvsem preko občutkov in nismo sposobni razumsko presojati o tem, kar se nam dogaja. Vse stiske (travmatski dogodki), ki jih v tem obdobju doživljamo, povezujemo s svojim preživetjem in kadar ob sebi nimamo »dovolj dobrih staršev«, ki nam bi stiske pomagali razrešiti in razvojne ovire preseči, del nas obtiči v preteklosti in od tam kliče »na pomoč« vedno, ko se aktivira samodejni program preteklosti po katerem preteklo stisko podoživljamo vedno znova.

Skozi proces celjenja čustvenih ran in integracije izgubljenih delov se v varnem okolju občuti čustvena rana, razrahlja in razpusti blokada in nje zavest, osvobodi življenjska energija, kar vodi do izboljšanja počutja (oseba ima več energije, izboljšajo se njene samozdravilne sposobnosti, počuti se lažja, mirnejša in svobodnejša) in izboljšanja uspešnosti v življenju (lažje odločanje in udejanjanje odločitev).

Izberite v kolikor:
• ste se pripravljeni soočiti s svojo bolečo preteklostjo in jo "zaceliti"
• se vam ponavljajo situacije povezane s posameznim čustvom oz stisko v odnosu z različnimi ljudmi in okoliščinami
• bi radi ublažili svojo čustveno občutljivost
• bi želeli odpustiti določenim osebam iz vaše preteklosti
• bi radi osvobodili energijo radosti, samospoštovanja in ljubezni do sebe

Potek: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 50 minut celjenja čustvenih ran ali integracije izgubljenih delov ter 20 minut tolmačenja iskušenj in svetovanja.

Trajanje regresije: 90 minut

Prispevek: Cena: 40,00 EUR/h (Kranj), 35,00 EUR/h (Gorenja vas)

Izvaja dr. Kristina Knific

Preberite: Splošni pogoji in obvestila

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180.

Nepojasnjena bolečina je izginila

Tri leta sem trpela zaradi nepojasnjene bolečine na desni strani trebuha. Bila sem na pregledih, pa niso ničesar mogli odkriti…. Potem je prišel angel in mi svetoval regresijo. Šla sem, čeprav sem malo dvomila.
Med regresijo nisem ničesar videla, sem pa toliko bolj čutila in ne vem kako, vse kar me je Kristina vprašala, sem vedela. Bila sem noseča … bližal se je čas poroda, otrok je obtičal obrnjen poprek. Odločili so se za rez, prav v tem delu trebuha, kjer sem čutila ostro bolečino. Otroka so rešili, jaz pa sem izkrvavela. Ob meni je bil moj sedanji mož, prav tako je bila v dogajanje vpletena še ena oseba iz sedanjega življenja, s katero sem imela tri leta nazaj težave.... Vse mi je postalo jasno ……
Sedaj, ko to pišem, je že že tri tedne od regresije. Še vedno ne morem verjeti, vendar bolečine ni več. Spoznavam, da je bila bolečina pravzaprav darilo, da ne bom ponovila iste napake še enkrat. Čeprav ne vem kako vse skupaj deluje, očitno deluje. Priporočam.
Teja

Skupinska regresija

Življenje vsakemu od nas v njegovi učilnici Življenja prinaša situacije po katerih spoznavamo sebe, druge ljudi in življenje samo. Verjetno se vsakemu od nas kdaj zgodi, da se posamezne situacije ponavljajo vedno znova in znova. Mnogim od nas se kljub vsemu »delu na sebi«, nekatere situacije ponavljajo in lekcij ni konca. Kljub temu, da lahko vemo, da so vzroki za stanje lahko zakopani globoko v nas samih, včasih porabimo desetletja za razrešitev. Obstaja mnogo poti in ena najboljših za vzroke težav, ki izhajajo iz preteklih življenj, kar jih poznam, je regresija v preteklost/pretekla življenja.

V skupinsko vodeni regresiji najprej potujemo v osrčje vzroka vaše težave, jo ozavestimo, energijsko osvobodimo in prejmemo učenja za razrešitev.  

Ker so vsi pomembni vzroki in njih rešitve v nas samih, jih zato iščimo tam, kjer jih je pogosto edino mogoče najti.

Primeri težav, ki se lahko razrešujejo z regresijo:

 • nepojasnjen strah, nezaupanje, depresija
 • obsesivne misli brez znanega vzroka (moram to in to)
 • nepojasnjen občutek krivde, jeze, sramu
 • nepojasnjene bolečine in bolezni
 • težaven odnos z nekom, pa ne poznaš realnega razloga za to 
 • odtujenost od tega sveta ipd.

Potek regresije:

 • Predstavitev in oblikovanje jasne namere za vsakega udeleženca
 • Regresija v preteklo življenje in energijska osvoboditev
 • Podelitev in svetovanj

Pogoj: namen regresije in psihofizična stabilnost.

Trajanje: 3,5 ure Cena: 40,00 evrov do zasedbe mest (8).

Termini:https://www.osebnostna-rast.si/

Prijava na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Zaradi omejenega števila mest, je prijava neobhodno potrebna in je potrjena z odgovorom na e-mail.

Vodi dr. Kristina Knific.

Skupinska regresija - izkušnje udeležencev

Osvobodila sem se strahu in prišla do miru: Znebila sem se strahu, ne grabi me več panika….Po regresiji in pogovoru sem občutila globok notranji mir. Zboljšalo se mi je počutje in imam več energije, lažje se odločam. Situacija, ki me je bremenila, se je ugodno razpleta … Globoko hvaležna. Teja (7.9.2019)

Prišla sem do jasnosti in več svobode: Kar nekaj časa je že minilo, kar smo se videli. Ravno včeraj, sem med potjo na Srebrno sedlo, premišljevala o naši regresiji. Meni je izkušnja skupinske terapije zanimiva. Odprla mi je oči, jasneje vidim, kje sem imela večje težave. Prvič se mi je letos na morju zdelo, da res uživam v vsem kar počnem. Tudi v dobri hrani in pijači. Presenetilo me je, da se prvič nisem zredila nič. Seveda se precej gibljem, to počnem rada. Tudi do sedaj sem se, vendar sem se vedno vsaj 2 kg zredila. To me res napolnjuje z optimizmom, da je mogoče zgubljat kilograme, ko te neko prepričanje več ne določa. Vse je v glavi pravijo. Do sedaj tega nisem najbolj razumela, zdaj se nekaj že svita. Hvala, Kristina tebi, da si posijala v mojo zavest- nezavest. Pozdrav, Karin

Nujnost povezana s kajenjem je izginila: Že nekaj časa sem razmišljala o regresiji. Imela se občutek, da je pravi čas in ko je Kristina poslala vabilo na skupinsko regresijo, sem globoko v sebi vedela, da je prav, da se prijavim. Bila sem pripravljena na vse. Kristino poznam že dolgo, hodila sem na njene delavnice osebne rasti, cenim jo, spoštujem jo in ji popolnoma zaupam. Prišel je dolgo pričakovani petek in z veseljem sem čakala, da se regresija začne. Želela sem razumeti in ozdraviti mojo odvisnost od cigaret.
Med samo regresijo sem se znašla v prejšnjem življenju, kjer sem bila mala deklica, stara 5-6 let v življenjski nevarnosti... Čutila sem, kako sem takrat kot mala deklica otrpnila, zmrznila od groze, vse občutke sramu in nemoči. Ob tem sem v sebi našla izjemo moč, pogum in iznajdljivost, katera me je navdala z močnim zaupanjem vase: Zmorem vse. Med regresijo sem poglobila stik z Vodnikom, ki mi je povedal, da je z mano že vse reinkarnacije, me vodi, spremlja in varuje. Ta stik me je globoko pomiril.
Naj omenim še Tempelj zdravja, kjer sem videla in občutila, kako mi je Duhovni svet zdravil vzroke za mojo odvisnost od cigaret. V naslednjih dneh po regresiji sem opazila, da nisem več odvisna od cigaret. Odločala sem se, da bom pokadila cigareto, ali pa tudi ne. Imam nadzor nad svojim vedenjem in s tem sem pomirjena. Ko sem pred leti želela prenehati s kajenjem, sem iskala odobritev okolice, zdaj se odločam zaradi sebe.Vesela sem, da sem se odločila za regresijo in globoko hvaležna Kristini za strokovno, intuitivno vodenje. Milena