Nekaj povratnih informacij o uspehih terapij

 Prerojena: Draga Kristina. Hvala angelom, da sem te srečala. Moj glavobol je povsem izginil. Že dva meseca sem čisto FREE, počutim se dobro in svet se mi je spremenil za 100 %.  Spoznala sem čudovitega fanta, ki ga prej sploh nisem videla, čeprav sva živela v istem bloku. Sedaj ti verjamem …. in hvala ti za čudovito meditacijo. BIG HUG.   Amelija (23. 6. 2020)

 Spet spim celo noč: Spoštovana ga. Kristina. Zahvaljujem se vam za terapijo in meditacijo. Spanje se mi je izboljšalo, počutim se dobro.  Aleksandra (15. 9. 2020)

 Našla Sebe in čutim ljubezen: Kristina, pozdravljena. Sporočam ti, da se po terapiji spet počutim polna moči in energije. Z mene je šlo ogromno breme. Hvala ti za povezavo z mojim višjim jazom in čiščenje odnosov. Zdaj vem, kdo kot energija sem, in ne morem verjeti, kako se je odnos s hčerko in mamo se je spremenil. V bistvu ti ne znam opisati, vse je nekako drugače, kot da smo drugi ljudje. Hvala ti tudi za tvoje nasvete glede komunikacije.  N. Marjeta (18. 9. 2020)

 Miljena v objemu svoje avtentične energije: Draga Kristina, k tebi sem prišla z jasno namero poglobiti stik s sabo in v sebi razviti več radosti. Med terapijo sem dokaj hitro vstopila v situacijo, ko sem  bila 2 letna deklica in sem doživela zelo travmatično in bolečo izkušnjo, ki je pustila globoko rano in je bila potrebna zdravljenja vseh vpletenih. In to se je tudi zgodilo in začutila sem ogromno razbremenitev in olajšanje. Zelo ganljiv in pretresljiv je bil tudi stik z mojim Angelom varuhom, ki se mi je predstavil z imenom in mi razkril svojo vlogo v mojem Življenju... Za terapijo in vse, kar se je zgodilo, sem ti globoko hvaležna,  Milena (18.9.2020)

  Osvoboditev iz težavnih energij: Pred najino terapijo na daljavo sem bila globoko na tleh, brez energije, volje do življenja in z eno besedo za vse mi je bilo vseeno...misel mi je bila, da bi najraje umrla.  S tvojo pomočjo terapije in morda tudi energije Ošuna, katero si mi svetovala, da naj naredim...se mi je stanje izboljšalo za 100%...pravi čudež. Dobila sem energijo, voljo do življenja in najbolj pomembno zbistrila se mi je glava in dobila voljo do svojih ciljev in tako sem se lahko lažje postavila zase... Najbolje sem videla sedaj v tem tednu, katerega sem imela izredno napornega in delavnega...čutim utrujenost, kar je normalno...vse ostalo pa je na višku in še zmeraj je volja in energija...kajti če pogledam sebe nazaj...sem marsikdaj kljub tempu življenja, energijsko padla. Resnično sem vesela za vse te rezultate...tebi predraga Kristina pa globoko hvaležna za vse terapije, nasvete, podporo, meditacije in čas katerega si mi zmeraj namenila. Zame si Angel in hvala, da si.  Džina (19.9.2020) 

Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok: Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. Milka P. (15.6.2020)

Odložil masko in začel živeti sebe: Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih! Marjan (12.6.2020)

Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet: Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč. Blaž K. (23.5.2020)

Našel mir in prenehal kaditi: Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas). Beno (4. 5. 2020)

Tesnoba je odšla in znova vidim sonce: Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč. Iris (7.4.2020)

Migrena je izginila: Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti .... Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal...., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si. Mojca (6. 4. 2020)

Tesnoba je popustila: Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,... Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven. Janez (19.11.2019)