Celjenje čustvenih ran in obnovitev notranje moči

Regresoterapevtska tehnika »Celjenje čustvenih ran in obnovitev notranje moči« zajema vodenje posameznika v individualen proces osebne in duhovne rasti – celjenja čustvenih ran in obnovitev notranjih moči in celovitosti (samozavesti).

V otroštvu, vse do nekje osmega leta starosti, doživljamo svet predvsem preko občutkov in nismo sposobni razumsko presojati o tem, kar se nam dogaja. Vse stiske (travmatski dogodki), ki jih v tem obdobju doživljamo, povezujemo s svojim preživetjem. Kadar ob sebi nimamo »dovolj dobrih staršev«, ki nam bi stiske pomagali razrešiti in razvojne ovire preseči, del naše notranjosti utrpi t.i. čustveno rano in obtiči zataknjen v preteklosti.

Rek »čas celi rane« ne velja za čustvene rane, ki so posledica nepredelane travme, zato travmatizirani doživljajo in reagirajo, kot da se jim prvotna travma še vedno dogaja. Drugim se pogosto zato zdijo preobčutljivi in težavni.

Izberite v kolikor:

  • se vam ponavljajo čustveno intenzivne situacije v katerih doživljate čustva kot so: strah, žalost, depresija, obup, nemoč, negotovost, krivda, nevrednost, ljubosumje, zavist, sovraštvo, jeza, malodušje, kritičnost, skrb, dvom, prizadetost, razdraženost, nepotrpežljivost in razočaranje; in bi radi ublažili svojo čustveno občutljivost
  • imate simptome kot so npr.: nespečnost, slabša koncentracija, razdražljivost, tesnoba, sram, občutek nevrednosti, izguba občutka za to »kdo sem«, kronična bolečina, glavoboli, občutek nemoči in obupa, nočne more ipd.
  • imate težave z bližnjimi v odnosih, katerih vam ne uspe uspešno razrešiti
  • ste se pripravljeni spoznati in zaceliti vzrok za svojo »čustveno rano«
  • si želite obnoviti svojo notranjo moč in samozavest
  • si želite prevzeti odgovornost zase in narediti v svojem življenju korak naprej

Potek: 15 - 20 minut uvodnega pogovora, izvedba regresoterapije (90 minut) ter 10 - 15 minut svetovanja.

Skozi proces regresoterapije se klienta vodi v stanje zvesti, ki ima dostop do spomina dogodka v katerem je čustvena rana nastala. Ta čustveno rano zazna, skozi voden proces se razrahlja program, očisti odnose in vzpostavi novo stanje samozavesti. Klient občuti takojšnje izboljšanje počutja, ima več energije, izboljšajo se samozdravilne sposobnosti, počuti se lažji, mirnejši in svobodnejši, zato posledično lažje sprejme potrebne odločite in jih tudi udejanji.

Trajanje regresije: cca 2 uri

Prispevek: Cena: 50,00 EUR/h

 

Izvaja dr. Kristina Knific

Preberite: Splošni pogoji in obvestila

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180