Nekatere izkušnje udeležencev celjenja čustvenih ran

Tesnoba je popustila

Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,... Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven. Janez (19.11.2019)

Osvobojena notranjega pritiska

Draga Kristina. Sporočam ti, da se je moja težava z odnosom do »napak« v službi umirila.

Po izvedenem procesu brisanja programa oz. polarnosti opažam, da sem sedaj lahko bolj zbrana in osredotočena na delo. Opažam, da v sebi ne čutim več tistega pritiska, ki sem ga čutila pred tem.

Najbolj pa me navdušuje, da kadar naredim napako, v sebi ne čutim več nobene drame. Prav tako nisem do drugih več kritična. Kako osvobajajoče!

Škoda se mi zdi le to, da te prej nisem spoznala, kajti ta težava me je mučila že od kar se zavedam sama sebe. Hvala ti še enkrat. Leja (7.10.2019)

Bolečina v hrbtu in ramenih je izginila

Pozdravljena. Sedaj je že mesec dni po tem, ko si me povabila, da mi pomagaš sprostiti bolečino iz mojega hrbta in ramen. Še danes ne morem verjeti, da so bila za vse kriva potlačena čustva. Zdravil ne potrebujem več. Kljub temu, da ne telovadim, je moja hrbtenica normalno gibljiva. Hvala ti. Martina (23.8.2019)

Celjenje strtega srca

Kot veš, je bil proces zame boleč, saj sem mislila, da se mi bo počilo srce. Od kje je ta občutek prišel vame, še danes ne vem. Sedaj se počutim zelo dobro in bolečin pri srcu ni več. Z mamo se razumeva bistveno bolje. Jana (29.10.2019)

Pomanjkanje energije in prenajedanje

Celo življenje se že ukvarjam s hujšanjem. Poizkusila sem obilo diet, zapravila ogromno denarja, pa sem se vedno znova zredila. Zaradi tega sem občutila mnoge krivde in sramu.

Še danes ne morem verjeti, da je bila vzrok za mojo težavo moja porodna travma. Mi je res odleglo po izvedbi procesa. Sedaj lažje diham in se počutim bolj živo. Ne mislim več na hujšanje, ampak bolj uživam v življenju. Hvala ti za to darilo. Tina

Nekaj je odšlo iz mene in začutila sem mir

Kot veš, sem včasih stvari kompulzivno kupovala, predvsem če so bile akcije. Med procesom sem začutila, kot da se je nekaj odlepilo od mene in potem sem začutila mir.

Od procesa je že 10 dni in opažam, da v meni ni več tistega občutka nujnosti in ko grem v trgovine (sedaj so akcije) ne kupujem več stvari, ki jih ne potrebujem. Želim si, da traja še naprej. Hvala ti. Tina (16.7.2019)

Napetost je popustila

Sporočam ti, da se po izvedenem procesu počutim lažja in svobodnejša. Napetost v meni je popustila in ne prenajedam se več. Ne čutim več odpora do gibanja in začela sem kolesarit.

Še vedno ne morem verjeti, da je bila v meni vsa ta krivda, sovraštvo do sebe in strah...., sedaj se pa počutim notranje mirno in svobodno. V mojem življenju je posvetilo sonce.  Lea

Stiskanje v prsih je minilo in imam več energije

Kristina, sporočam ti, da se počutim bolje. V prsih me je prenehalo stiskati, počutim se lahkotnejša, imam več energije in elana že cel teden. Hvala ti za tvoj čas in izvedbo procesa. Polona (marec 2019)

Zdaj sem drug človek

Dnevi, celo tedni preden sem prišla na terapijo lahko rečem, da so zame bili kar mučni. Bila sem brez energije, iz dneva v dan me je bolela glava in kljub tabletam mi ni nič pomagalo, tako me je bolel trebuh-želodec, in nisem vedela od česa in kako si pomagat. Bolelo me je grlo in v njem sem imela nenehen cmok. Čutila sem v sebi, da mi telo gori in da se nekako bori, ker sem bila nenehno potna. Zbadal me je pri srcu in ponoči nisem mogla spat, kadar pa mi je le uspelo, sem pa imela grozne sanje. Tako sem bila iz dneva v dan bolj utrujena od bolečin, neprespanih noči in brez volje do življenja. Zdravnica je rekla, da imam nekakšno virozo, čeprav ni prepoznala vzroka, kajti izvidi so bili vsi na meji razen železa, katerega vrednost mi je kljub zdravilom padala in na koncu so me dali na infuzijo.

Z nenehnimi bolečinami in neprespanimi nočmi sem se spopadala iz dneva v dan. Priznam, da sem v tem času zgubila tudi vso voljo, do življenja in vmes na marsikaj premišljevala. Držali so me pokonci tvoja sporočila, draga Kristina in nekako sem vedela, da nisem sama. Tako je bilo vse do terapije.

Med terapijo sem se čist sprostila in popeljala si me daleč nazaj, čeprav še danes nevem kam točno nazaj. A dogodek, kateri se je pojavil je bil zame čutno zelo močan: čutila sem močno bolečino v srcu in v trebuhu ter slabost. Potem si me peljala ven in na moje srce položila roke, potem še na trebuh in bolečina je popustila. Na koncu sem se počutila dobro, le utrujena sem bila.

Ko sem pa prišla domov sem samo padla v posteljo in spala vse do jutra. Zjutraj sem vstala naspana, spočita in po nekaj minutah ugotovila, da me nič ne boli. Vse bolečine so izginile in imela sem energijo in voljo do življenja. Ponoči spet spim, nikjer več ne čutim bolečin in zbadanj v srcu, normalno lahko diham brez kakršne teže na telesu,...od takrat nisem vzela več nobene tablete...in še zdaj sem dobro.

Včasih premišljujem kaj se je zgodilo in kaj si naredila, da je vse zginilo. Sploh ne morem verjet, kakšna sprememba je sedaj in pred terapijo. In ne vem, če bi verjela, če bi mi kdo tako govoril...sedaj pa verjamem. Terapijo z veseljem priporočam vsakemu kateri ima željo, kaj naredit in spremenit na sebi. Sama sem od te terapije dalje, čist druga, boljša,...  Hvala ti. Džina