Čiščenje DNK zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev

Spoznajte družinsko drevo iz perspektive družinskih vzorcev in programov, ki prehajjajo v vaši rodbini iz generacije v generacijo.

To je prav posebna terapija, ki bo iz vas dobesedno luščila vse, kar vam je bilo predano iz naslova družine, a nikakor ne sodi na vaše želje za prihodnost. To je povsem drugačna terapija, ki ste jo vajeni in vam bo pomagala pri razrešitvi globokih zapisov družinskih vzorcev. 

V terapiji vas popeljem do vašega družinskega drevesa, kjer boste »pobrskali« po podzavesti in ozavestili bolečine in vzorce in naslova družine. Prebudili se bodo globoki spomini, ki ste jih morda že zdavnaj zavestno pozabili, a na podzavestni ravni še vedno komunicirajo z vami in prihajajo na plano v obliki izzivov v vaših ostalih odnosih (sodelavci, partnerji, prijatelji, itd.) in okoliščinah.

Morda poustvarjate odnose in situacije vaših staršev, kar pa vam predstavlja težave glede na vaš individualni zapis duše in osebnosti. To energijo tako poustvarjate povsem na podzavestni ravni glede na opazovane odnose in dogodke od vašega otroštva do danes. Želite drugače? Želite posaditi svoje drugačno drevo?

Izberite terapijo »Čiščenje DNK zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev v kolikor:

 • čutite, da ponavljate težke družinske situacije
 • čutite zamere in neodpuščanje do mame, očeta ali drugih družinskih članov (bratov, sester, starih staršev, stricev, tet…..)- čutite žalost zaradi izgube družinskih članov- čutite žalost zaradi strtih družinskih odnosov- imate težave s komunikacijo z družinskimi člani, kar se kaže ob vaših srečanjih
 • čutite, da ste določene težke otroške spomine pozabili, pa bi jih radi razumeli in zdravili
 • bi radi izboljšali odnose v družini- kolikor bi radi spustili in ozdravili določene dogodke, ki so se zgodili v vašem otroštvu
 • bi radi zdravili svojega notranjega otroka
 • si želite vrniti energijo, ki ni vaša z namenom, da se osvobodite težkih vibracij (vrnejo se lahko tako težki, čustveni kot tudi fizični zapisi- fizične travme ali podedovane bolezni na energijski ravni)
 • bi radi pozdravili otroške strahove in bolečine
 • si želite odgovore od višjih jazov članov vaše družine
 • si želite zdravljenja sorodnih duš na višjih nivojih
 • bi radi prekinili tok vzorcev, ki jih ponavljate od vaših staršev
 • si želite postaviti povsem drugačno energijo zase in za ljudi, ki jih imate radi: postavite novo družinsko drevo

Trajanje terapije: 120 minut
Potek terapije: 25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 50 minut terapije »Čiščenje DNK zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev (po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™« ter 45 minut tolmačenja vzorcev in določanje nadaljnjih korakov
Prispevek: 120 eur
Izvaja dr. Kristina Knific
Preberite: Splošni pogoji in obvestila
Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180.