Skupinska regresija - izkušnje udeležencev

Sebe sem zagledala v novi luči: Zahvaljujem sem za tvojo pomoč pri vpogledu v moje stanje in nasvet glede težave v kateri sem se znašla. Problem v odnosu sva s partnerjem razrešila, prav tako pa sem našla novo službo. Če te ne bi poslušala bi zapravila vse to, kar spoznavam, da mi je izredno dragoceno. Hvala ti še enkrat. Beti (19. 9. 2019)

Osvobodila sem se strahu in prišla do miru: Znebila sem se strahu, ne grabi me več panika….Po regresiji in pogovoru sem občutila globok notranji mir. Zboljšalo se mi je počutje in imam več energije, lažje se odločam. Situacija, ki me je bremenila, se je ugodno razpleta … Globoko hvaležna. Teja (7.9.2019)

Prišla sem do jasnosti in več svobode: Kar nekaj časa je že minilo, kar smo se videli. Ravno včeraj, sem med potjo na Srebrno sedlo, premišljevala o naši regresiji. Meni je izkušnja skupinske terapije zanimiva. Odprla mi je oči, jasneje vidim, kje sem imela večje težave. Prvič se mi je letos na morju zdelo, da res uživam v vsem kar počnem. Tudi v dobri hrani in pijači. Presenetilo me je, da se prvič nisem zredila nič. Seveda se precej gibljem, to počnem rada. Tudi do sedaj sem se, vendar sem se vedno vsaj 2 kg zredila. To me res napolnjuje z optimizmom, da je mogoče zgubljat kilograme, ko te neko prepričanje več ne določa. Vse je v glavi pravijo. Do sedaj tega nisem najbolj razumela, zdaj se nekaj že svita. Hvala, Kristina tebi, da si posijala v mojo zavest- nezavest. Pozdrav, Karin

Nujnost povezana s kajenjem je izginila: Že nekaj časa sem razmišljala o regresiji. Imela se občutek, da je pravi čas in ko je Kristina poslala vabilo na skupinsko regresijo, sem globoko v sebi vedela, da je prav, da se prijavim. Bila sem pripravljena na vse. Kristino poznam že dolgo, hodila sem na njene delavnice osebne rasti, cenim jo, spoštujem jo in ji popolnoma zaupam. Prišel je dolgo pričakovani petek in z veseljem sem čakala, da se regresija začne. Želela sem razumeti in ozdraviti mojo odvisnost od cigaret.
Med samo regresijo sem se znašla v prejšnjem življenju, kjer sem bila mala deklica, stara 5-6 let v življenjski nevarnosti... Čutila sem, kako sem takrat kot mala deklica otrpnila, zmrznila od groze, vse občutke sramu in nemoči. Ob tem sem v sebi našla izjemo moč, pogum in iznajdljivost, katera me je navdala z močnim zaupanjem vase: Zmorem vse. Med regresijo sem poglobila stik z Vodnikom, ki mi je povedal, da je z mano že vse reinkarnacije, me vodi, spremlja in varuje. Ta stik me je globoko pomiril.
Naj omenim še Tempelj zdravja, kjer sem videla in občutila, kako mi je Duhovni svet zdravil vzroke za mojo odvisnost od cigaret. V naslednjih dneh po regresiji sem opazila, da nisem več odvisna od cigaret. Odločala sem se, da bom pokadila cigareto, ali pa tudi ne. Imam nadzor nad svojim vedenjem in s tem sem pomirjena. Ko sem pred leti želela prenehati s kajenjem, sem iskala odobritev okolice, zdaj se odločam zaradi sebe.Vesela sem, da sem se odločila za regresijo in globoko hvaležna Kristini za strokovno, intuitivno vodenje. Milena