Regresija v preteklo življenje

Regresija v preteklo življenje/življena je potovanje v preteklost, kjer vas kot regresoterapevt vodim po spominih prejšnjih življenj z namenom ozaveščanja, zdravljenja, učenja in uravnovešanja okoliščin in odnosov vašega trenutnega življenja. 

Mnogo izkušenj, ki ste jih doživeli v prejšnjih življenjih so vas lahko zaznamovale. Morda niste oddelali določenih lekcij z določenimi ljudmi. Morda imate na globokih spominskih ravneh še vedno zasidrane vzroke kot so travme, strahovi, zaobljube ali prepričanja, ki vam onemogočajo zaživeti polno življenje v sedanjosti. 

Uravnovešanje in razrešitev vzroka je vedno prava pot za mnogo težav in v kolikor je ta vzrok vaše preteklo življenje, vas popeljem v njegovo srce, da bi lahko zadihali v novem ritmu življenja.

Izberite regresijo v kolikor:
- imate močne meditativne sposobnosti in se lahko predajate meditativnim procesom vizualizacije, čutenja in ostalih zaznav
- ste se sposobni globoko sprostiti
- v kolikor imate strahove ali izzive, katerih nikakor ne morete razrešiti, veste pa, da ne izhajajo iz na primer otroštva sedanjega življenja in drugih sedanjih situacij
- v kolikor se ves čas zapletate v naporne odnose in bi radi razumeli sorodne in karmične povezave s temi ljudmi in jih tudi razreševali
- želite prerezati določene vezi z dotičnimi ljudmi ali situacijami
- bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan
- bi radi prekinili tok negativne energije, ki vam sledi kot senca, pa ne najdete vzrokov nastanka le-te
- bi radi s posebnim postopkom zdravili odnose in vračali energijo, ki se je ujela v preteklih izkušnjah
- bi radi razumeli določene ponavljajoče se vzorce vaših delovanj in odločitev
- v kolikor ste »zmedeni« glede vaših ciljev
- v kolikor vas prejšnja življenja ves čas »kličejo« in vam zbujajo interes
- v kolikor bi radi razumeli svoje popotovanje duše: kaj je vaša dušna resnica, življenjsko poslanstvo, dušne lekcije in izbori in še in še

Potek regresije:

 • uvodni pogovor in določitev namere,
 • regresija v preteklo življenje/življenja ter
 • sinteza, ki zajema tolmačenje vizij in sporočil regresije, učenje in načrta za prihodnost. 

Izvedbo regresije prilagajam željam, potrebam in značilnostim posameznika na osnovi znanja različnih tehnik regresoterapije in zdravljenj po časovni črti (TLHT).

Trajanje regresije: 2 - 3 ure.

Cena: 50,00 evrov/h

Izvaja dr. Kristina Knific 

Preberite: Splošni pogoji in obvestila

Prijava in več informacij:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180. 

Nekatere izkušnje udeležencev regresije

Osvoboditev od nepojasnjenega strahu

Zelo rada plavam, vendar kadar sem na morju odplavala stran od obale, me je mučil občutek strahu. Mama mi je za rojstni dan podarila regresijo. Čeprav sem dvomila, mi je notranji glas govoril, da naj grem. In sem šla.

Skozi regresijo sem ozavestila, da je ta občutek izhajal iz enega od preteklih življenj, ko sem bila ribič in so me je požrl morski pes. Čeprav nisem ničesar videla, sem vse občutila in dobila jasna sporočila.

Kljub temu, da me je izkušnja regresije presenetila, sem njen učinek preverila že naslednji konec tedna. Občutek strahu je čudežno popustil, od njega je ostal le še bled spomin.

Anja

Tejina izkušnja regresije

Tri leta sem trpela zaradi nepojasnjene bolečine na desni strani trebuha. Bila sem na pregledih, pa niso ničesar mogli odkriti….

Med regresijo nisem ničesar videla, sem pa toliko bolj čutila in ne vem kako, vse kar me je Kristina vprašala, sem vedela. Bila sem noseča … bližal se je čas poroda, otrok je obtičal obrnjen poprek. Odločili so se za rez, prav v tem delu trebuha, kjer sem čutila ostro bolečino. Otroka so rešili, jaz pa sem izkrvavela. Ob meni je bil moj sedanji mož, prav tako je bila v dogajanje vpletena še ena oseba iz sedanjega življenja, s katero sem imela tri leta nazaj težave.... Vse mi je postalo jasno ……

Sedaj, ko to pišem, je že več mesecev od regresije. Še vedno ne morem verjeti, vendar bolečine ni več. Spoznavam, da je bila bolečina pravzaprav darilo, da ne bom ponovila iste napake še enkrat. Priporočam.

Teja

Nepojasnjena bolečina je izginila

Tri leta sem trpela zaradi nepojasnjene bolečine na desni strani trebuha. Bila sem na pregledih, pa niso ničesar mogli odkriti…. Potem je prišel angel in mi svetoval regresijo. Šla sem, čeprav sem malo dvomila.

Med regresijo nisem ničesar videla, sem pa toliko bolj čutila in ne vem kako, vse kar me je Kristina vprašala, sem vedela. Bila sem noseča … bližal se je čas poroda, otrok je obtičal obrnjen poprek. Odločili so se za rez, prav v tem delu trebuha, kjer sem čutila ostro bolečino. Otroka so rešili, jaz pa sem izkrvavela. Ob meni je bil moj sedanji mož, prav tako je bila v dogajanje vpletena še ena oseba iz sedanjega življenja, s katero sem imela tri leta nazaj težave.... Vse mi je postalo jasno ……

Sedaj, ko to pišem, je že že tri tedne od regresije. Še vedno ne morem verjeti, vendar bolečine ni več. Spoznavam, da je bila bolečina pravzaprav darilo, da ne bom ponovila iste napake še enkrat. Priporočam.

Teja

Zatrdlina je izginila

Saj ne vem, kako naj začnem….. Čeprav se zavestno ukvarjam z osebno in duhovno rastjo že več kot 15 let in živim zdravo, so mi odkrili zatrdlino na levi dojki. Skozi regresoterapijo sem se zavedela, da je to povezano z mojo mamo, da imam v zvezi z njo zamero. Pa sem mislila, da sem ji že vse oprostila. Po tvojem nasvetu, sem naredila vse, kar si mi predlagala.

Danes sem bila na kontroli v bolnici in ugotovili so, da je zatrdlina izginila. Srečna sem do nebes in nazaj. Hvala ti.

Tinkara

Skupinska regresija

Življenje vsakemu od nas v njegovi učilnici Življenja prinaša situacije po katerih spoznavamo sebe, druge ljudi in življenje samo. Verjetno se vsakemu od nas kdaj zgodi, da se posamezne situacije ponavljajo vedno znova in znova. Mnogim od nas se kljub vsemu »delu na sebi«, nekatere situacije ponavljajo in lekcij ni konca. Kljub temu, da lahko vemo, da so vzroki za stanje lahko zakopani globoko v nas samih, včasih porabimo desetletja za razrešitev. Obstaja mnogo poti in ena najboljših za vzroke težav, ki izhajajo iz preteklih življenj, kar jih poznam, je regresija v preteklost/pretekla življenja.

V skupinsko vodeni regresiji najprej potujemo v osrčje vzroka vaše težave, jo ozavestimo, energijsko osvobodimo in prejmemo učenja za razrešitev.  

Ker so vsi pomembni vzroki in njih rešitve v nas samih, jih zato iščimo tam, kjer jih je pogosto edino mogoče najti.

Primeri težav, ki se lahko razrešujejo z regresijo:

 • nepojasnjen strah, nezaupanje, depresija
 • obsesivne misli brez znanega vzroka (moram to in to)
 • nepojasnjen občutek krivde, jeze, sramu
 • nepojasnjene bolečine in bolezni
 • težaven odnos z nekom, pa ne poznaš realnega razloga za to 
 • odtujenost od tega sveta ipd.

Potek regresije:

 • Predstavitev in oblikovanje jasne namere za vsakega udeleženca
 • Regresija v preteklo življenje in energijska osvoboditev
 • Podelitev in svetovanj

Pogoj: namen regresije in psihofizična stabilnost.

Trajanje: 3,5 ure Cena: 40,00 evrov do zasedbe mest (8).

Termini:https://www.osebnostna-rast.si/

Prijava na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Zaradi omejenega števila mest, je prijava neobhodno potrebna in je potrjena z odgovorom na e-mail.

Vodi dr. Kristina Knific.

Skupinska regresija - izkušnje udeležencev

Sebe sem zagledala v novi luči: Zahvaljujem sem za tvojo pomoč pri vpogledu v moje stanje in nasvet glede težave v kateri sem se znašla. Problem v odnosu sva s partnerjem razrešila, prav tako pa sem našla novo službo. Če te ne bi poslušala bi zapravila vse to, kar spoznavam, da mi je izredno dragoceno. Hvala ti še enkrat. Beti (19. 9. 2019)

Osvobodila sem se strahu in prišla do miru: Znebila sem se strahu, ne grabi me več panika….Po regresiji in pogovoru sem občutila globok notranji mir. Zboljšalo se mi je počutje in imam več energije, lažje se odločam. Situacija, ki me je bremenila, se je ugodno razpleta … Globoko hvaležna. Teja (7.9.2019)

Prišla sem do jasnosti in več svobode: Kar nekaj časa je že minilo, kar smo se videli. Ravno včeraj, sem med potjo na Srebrno sedlo, premišljevala o naši regresiji. Meni je izkušnja skupinske terapije zanimiva. Odprla mi je oči, jasneje vidim, kje sem imela večje težave. Prvič se mi je letos na morju zdelo, da res uživam v vsem kar počnem. Tudi v dobri hrani in pijači. Presenetilo me je, da se prvič nisem zredila nič. Seveda se precej gibljem, to počnem rada. Tudi do sedaj sem se, vendar sem se vedno vsaj 2 kg zredila. To me res napolnjuje z optimizmom, da je mogoče zgubljat kilograme, ko te neko prepričanje več ne določa. Vse je v glavi pravijo. Do sedaj tega nisem najbolj razumela, zdaj se nekaj že svita. Hvala, Kristina tebi, da si posijala v mojo zavest- nezavest. Pozdrav, Karin

Nujnost povezana s kajenjem je izginila: Že nekaj časa sem razmišljala o regresiji. Imela se občutek, da je pravi čas in ko je Kristina poslala vabilo na skupinsko regresijo, sem globoko v sebi vedela, da je prav, da se prijavim. Bila sem pripravljena na vse. Kristino poznam že dolgo, hodila sem na njene delavnice osebne rasti, cenim jo, spoštujem jo in ji popolnoma zaupam. Prišel je dolgo pričakovani petek in z veseljem sem čakala, da se regresija začne. Želela sem razumeti in ozdraviti mojo odvisnost od cigaret.
Med samo regresijo sem se znašla v prejšnjem življenju, kjer sem bila mala deklica, stara 5-6 let v življenjski nevarnosti... Čutila sem, kako sem takrat kot mala deklica otrpnila, zmrznila od groze, vse občutke sramu in nemoči. Ob tem sem v sebi našla izjemo moč, pogum in iznajdljivost, katera me je navdala z močnim zaupanjem vase: Zmorem vse. Med regresijo sem poglobila stik z Vodnikom, ki mi je povedal, da je z mano že vse reinkarnacije, me vodi, spremlja in varuje. Ta stik me je globoko pomiril.
Naj omenim še Tempelj zdravja, kjer sem videla in občutila, kako mi je Duhovni svet zdravil vzroke za mojo odvisnost od cigaret. V naslednjih dneh po regresiji sem opazila, da nisem več odvisna od cigaret. Odločala sem se, da bom pokadila cigareto, ali pa tudi ne. Imam nadzor nad svojim vedenjem in s tem sem pomirjena. Ko sem pred leti želela prenehati s kajenjem, sem iskala odobritev okolice, zdaj se odločam zaradi sebe.Vesela sem, da sem se odločila za regresijo in globoko hvaležna Kristini za strokovno, intuitivno vodenje. Milena

Osvoboditev in čudežni razplet

Na regresijo sem šla, ker sem jo dobila za darilo. Sem zelo racionalen človek, ki različne tehnike uporablja za razreševanje vsakdanjih in osebnih problemov. Potovanje skozi čas, mi je zato vedno zvenel če že ne kot pravljica, pa vsaj kot nekaj neuporabnega. Zato je bila zame moja prva regresija tako presenetljiva.
Skozi regresijo so se mi začeli povezovati drobci mojega življenja, ki so do tedaj lebdeli v moji zavesti brez logične povezave in smisla. Na videz popolnoma nepovezani dogodki, besede, misli, moja dejanja in prepričanja so se nenadoma povezali kot koščki velike sestavljanke in prinesli odrešitev. Ko sem razumela prizmo, skozi katero že vse življenje delujem, je najprej prišlo olajšanje, nato radostno odpuščanje in končno spoznanje, da vendarle ima vse svoj smisel in razlog.
Dnevi, ki so sledili, so bili v znamenju daril. Na videz nerešljivi odnosi so se »čudežno« popravili, izginila je vedno prisotna bolečina v prsih, odprle so se nove profesionalne možnosti, o katerih do tedaj nisem niti razmišljala. Prišel je mir in novi izzivi.
V luči teh novih izzivov sem se odločila za še eno regresijo, ki mi je znova prinesla nove uvide in spremembe, sedaj pa se z veliko radostjo pripravljam na tretjo.

Kristina