Regresija v preteklo življenje

Regresija v preteklo življenje/življena je potovanje v preteklost, kjer vas kot regresoterapevt vodim po spominih prejšnjih življenj z namenom ozaveščanja, zdravljenja, učenja in uravnovešanja okoliščin in odnosov vašega trenutnega življenja. 

Mnogo izkušenj, ki ste jih doživeli v prejšnjih življenjih so vas lahko zaznamovale. Morda niste oddelali določenih lekcij z določenimi ljudmi. Morda imate na globokih spominskih ravneh še vedno zasidrane vzroke kot so travme, strahovi, zaobljube ali prepričanja, ki vam onemogočajo zaživeti polno življenje v sedanjosti. 

Uravnovešanje in razrešitev vzroka je vedno prava pot za mnogo težav in v kolikor je ta vzrok vaše preteklo življenje, vas popeljem v njegovo srce, da bi lahko zadihali v novem ritmu življenja.

Izberite regresijo v kolikor:
- imate močne meditativne sposobnosti in se lahko predajate meditativnim procesom vizualizacije, čutenja in ostalih zaznav
- ste se sposobni globoko sprostiti
- v kolikor imate strahove ali izzive, katerih nikakor ne morete razrešiti, veste pa, da ne izhajajo iz na primer otroštva sedanjega življenja in drugih sedanjih situacij
- v kolikor se ves čas zapletate v naporne odnose in bi radi razumeli sorodne in karmične povezave s temi ljudmi in jih tudi razreševali
- želite prerezati določene vezi z dotičnimi ljudmi ali situacijami
- bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan
- bi radi prekinili tok negativne energije, ki vam sledi kot senca, pa ne najdete vzrokov nastanka le-te
- bi radi s posebnim postopkom zdravili odnose in vračali energijo, ki se je ujela v preteklih izkušnjah
- bi radi razumeli določene ponavljajoče se vzorce vaših delovanj in odločitev
- v kolikor ste »zmedeni« glede vaših ciljev
- v kolikor vas prejšnja življenja ves čas »kličejo« in vam zbujajo interes
- v kolikor bi radi razumeli svoje popotovanje duše: kaj je vaša dušna resnica, življenjsko poslanstvo, dušne lekcije in izbori in še in še

Potek regresije:

  • uvodni pogovor in določitev namere,
  • regresija v preteklo življenje/življenja ter
  • sinteza, ki zajema tolmačenje vizij in sporočil regresije, učenje in načrta za prihodnost. 

Izvedbo regresije prilagajam željam, potrebam in značilnostim posameznika na osnovi znanja različnih tehnik regresoterapije in zdravljenj po časovni črti (TLHT).

Trajanje regresije: 2 - 3 ure.

Cena: 50,00 evrov/h

Izvaja dr. Kristina Knific 

Preberite: Splošni pogoji in obvestila

Prijava in več informacij:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180. 

Regresija v preteklost

Energijska tehnika »Celjenje čustvenih ran in integracija izgubljenih delov« zajema vodenje posameznika v individualen proces samospoznanja - celjenja čustvenih ran notranjega otroka, razvoja zavesti in integracijo izgubljenih delov.

V otroštvu, vse do nekje osmega leta starosti, doživljamo svet predvsem preko občutkov in nismo sposobni razumsko presojati o tem, kar se nam dogaja. Vse stiske (travmatski dogodki), ki jih v tem obdobju doživljamo, povezujemo s svojim preživetjem in kadar ob sebi nimamo »dovolj dobrih staršev«, ki nam bi stiske pomagali razrešiti in razvojne ovire preseči, del nas obtiči v preteklosti in od tam kliče »na pomoč« vedno, ko se aktivira samodejni program preteklosti po katerem preteklo stisko podoživljamo vedno znova.

Skozi proces celjenja čustvenih ran in integracije izgubljenih delov se v varnem okolju občuti čustvena rana, razrahlja in razpusti blokada in nje zavest, osvobodi življenjska energija, kar vodi do izboljšanja počutja (oseba ima več energije, izboljšajo se njene samozdravilne sposobnosti, počuti se lažja, mirnejša in svobodnejša) in izboljšanja uspešnosti v življenju (lažje odločanje in udejanjanje odločitev).

Izberite v kolikor:
• ste se pripravljeni soočiti s svojo bolečo preteklostjo in jo "zaceliti"
• se vam ponavljajo situacije povezane s posameznim čustvom oz stisko v odnosu z različnimi ljudmi in okoliščinami
• bi radi ublažili svojo čustveno občutljivost
• bi želeli odpustiti določenim osebam iz vaše preteklosti
• bi radi osvobodili energijo radosti, samospoštovanja in ljubezni do sebe

Potek: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 50 minut celjenja čustvenih ran ali integracije izgubljenih delov ter 20 minut tolmačenja iskušenj in svetovanja.

Trajanje regresije: 90 minut

Prispevek: 75 eur

Izvaja dr. Kristina Knific

Preberite: Splošni pogoji in obvestila

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180.

Nepojasnjena bolečina je izginila

Tri leta sem trpela zaradi nepojasnjene bolečine na desni strani trebuha. Bila sem na pregledih, pa niso ničesar mogli odkriti…. Potem je prišel angel in mi svetoval regresijo. Šla sem, čeprav sem malo dvomila.
Med regresijo nisem ničesar videla, sem pa toliko bolj čutila in ne vem kako, vse kar me je Kristina vprašala, sem vedela. Bila sem noseča … bližal se je čas poroda, otrok je obtičal obrnjen poprek. Odločili so se za rez, prav v tem delu trebuha, kjer sem čutila ostro bolečino. Otroka so rešili, jaz pa sem izkrvavela. Ob meni je bil moj sedanji mož, prav tako je bila v dogajanje vpletena še ena oseba iz sedanjega življenja, s katero sem imela tri leta nazaj težave.... Vse mi je postalo jasno ……
Sedaj, ko to pišem, je že že tri tedne od regresije. Še vedno ne morem verjeti, vendar bolečine ni več. Spoznavam, da je bila bolečina pravzaprav darilo, da ne bom ponovila iste napake še enkrat. Čeprav ne vem kako vse skupaj deluje, očitno deluje. Priporočam.
Teja

Osvoboditev in čudežni razplet

Na regresijo sem šla, ker sem jo dobila za darilo. Sem zelo racionalen človek, ki različne tehnike uporablja za razreševanje vsakdanjih in osebnih problemov. Potovanje skozi čas, mi je zato vedno zvenel če že ne kot pravljica, pa vsaj kot nekaj neuporabnega. Zato je bila zame moja prva regresija tako presenetljiva.
Skozi regresijo so se mi začeli povezovati drobci mojega življenja, ki so do tedaj lebdeli v moji zavesti brez logične povezave in smisla. Na videz popolnoma nepovezani dogodki, besede, misli, moja dejanja in prepričanja so se nenadoma povezali kot koščki velike sestavljanke in prinesli odrešitev. Ko sem razumela prizmo, skozi katero že vse življenje delujem, je najprej prišlo olajšanje, nato radostno odpuščanje in končno spoznanje, da vendarle ima vse svoj smisel in razlog.
Dnevi, ki so sledili, so bili v znamenju daril. Na videz nerešljivi odnosi so se »čudežno« popravili, izginila je vedno prisotna bolečina v prsih, odprle so se nove profesionalne možnosti, o katerih do tedaj nisem niti razmišljala. Prišel je mir in novi izzivi.
V luči teh novih izzivov sem se odločila za še eno regresijo, ki mi je znova prinesla nove uvide in spremembe, sedaj pa se z veliko radostjo pripravljam na tretjo.

Kristina

Osvoboditev od nepojasnjenega strahu

Zelo rada plavam, vendar kadar sem na morju odplavala stran od obale, me je mučil občutek strahu. Mama mi je za rojstni dan podarila regresijo. Čeprav sem dvomila, sem šla.
Skozi regresijo sem ozavestila, da je ta občutek izhajal iz enega od preteklih življenj, ko sem bila ribič in so me je požrl morski pes. Čeprav nisem ničesar videla, sem vse občutila in dobila jasna sporočila. 
Kljub temu, da me je izkušnja regresije presenetila, sem njen učinek preverila že naslednji konec tedna. Občutek strahu je čudežno popustil, od njega je ostal le še bled spomin.

Anja