|

Ste vedeli, da je primarna matrica človeka zdravje, sreča in uspeh?

Ste vedeli, da je primarna matrica človeka zdravje, sreča in uspeh?

Čeprav se tega niste učili, je v vas vgrajen uspeh, ker je to primarna matrica vsakega posameznika. Znanja so dostopna in na voljo.

Stanje zdravja, samopodobe, samozavesti, materialnih dobrin, denarja, prijateljev, družine, stanja uma, ljubezni, življenjskega sloga in doživetij, kot tudi tega, kar ustvarjate in doprinašate drugim, je stanje vaše zavesti in vašega uma.

Če ste zdravi, radi živite, ste uspešni in srečni, potem je stanje vašega uma in zavesti na tem nivoju. Neuspeh, bolezen in strah so prav tako stanja zavesti in uma, vendar jih lahko spremenite, ker to je ena od osebnih nalog vsakega posameznika, če se dotaknemo Učenj dr. Grabovoja.

Želite spremeniti obstoječe stanje v bolj pozitivno, za vas dobro, prijetno, radostno stanje?

Morda imate obilo obveznosti in ste stalno pod pritiskom, v stresu? Želite imeti več bogastva, ki ni samo dovolj denarja, ampak blagostanje na vseh vaših področjih življenja, da ste brez stresa?

Stopite na pot spremembe in ustvarite to, kar si želite, o čem sanjate. Vsi imamo sanje o prihodnjem razvoju, ne glede na to, ali se jih zavedamo ali ne.

Zakaj imamo vsi sanje? Zato ker smo tako ustvarjeni. Človek je ustvarjen, da je zdrav, srečen in uspešen.

Mnogi se v procesih izobraževanja nismo naučili ničesar o sebi, niti ne o tem, kako biti zdrav, uspešen in srečen, kako sprejemati pravilne odločitve.

Čeprav starši želijo otrokom, da so srečni in uspešni, vendar ker niso prejeli znanja o uspehu in sreči, tega znanja niso mogli prenesti svojim otrokom. Sedaj je na vas, da se naučite, kako biti srečni in uspešni, da boste tega lahko naučili tudi svoje otroke, ljudi, ki jih imate radi.

Kaj je uspeh? Uspeh je izbira poti. Napravite pravo izbiro in to lahko naredite že sedaj. Vzdržujete ustrezno stanje svojega uma, razumite in uporabite svojo lastno kreativnost, kajti uspeh je globoko individualen, je izbira vaše osebne poti.

Uspeh ima več kategorij in ni potrebno porabiti leta ali desetletja in več, da bi ugotovili, ali je materialen uspeh potreben, vendar to ni dovolj.

Materialen uspeh je potreben, ker vam omogoči, da vas ni strah za vaše preživetje, nimate skrbi glede svoje prihodnosti, kako boste rešili stanovanjski problem, si omogočili želeni življenjski slog, preživeli družino, otrokom omogočili šolo, poskrbeli za finančno varnost. Vendar materialni uspeh le polovica uspeha, druga polovica je nematerialni ali duhovni uspeh.

Duhovni uspeh je potreben, ker vas naredi zadovoljne, srečne, radovedne in izpolnjene. Počutite se cenjeni. Imate ugled v družbi, ker širite svoje znanje. Prijatelji vas vidijo kot atraktivno osebo, s katero se radi držijo, ker vam je skupaj lepo, ste drug drugemu v navdih.

Duhovni uspeh je, ko globoko v sebi čutite, da imate namen v svojem življenju. Radi živite, družite se z ljudmi, s katerimi vas povezujejo enake vrednote, radi imate sebe, druge ljudi in tudi oni vas. Privlačni ste, svetite, ste kot svetilnik. Vir vaše svetlobe izhaja iz vas, vaše notranje povezanosti duše, zavesti, duha in telesa. Vaše telo dobesedno sveti.

Raziskave kažejo, da dandanes mnogi ljudje v enačbo sreče vključujejo denar, ugled, ljubezen in ob tem zanemarijo zdravje, povezanost in resnično srečo.

Svet je ustvarjen tako, da brez zdravja, harmonije z zunanjim svetom, človek ne more biti resnično uspešen in srečen. Svet in z njim človek je ustvarjen za večen razvoj. Za ta namen se človek rabi naučiti novih znanj, med drugim se tudi periodično pomlajevati. In to je dokaj enostavno, ker je svet in z njim človek ustvarjen kot tak: večno mlad in večno razvijajoč. Na nas je, da se tega naučimo, kajti bolezen, staranje in odhajanje so programi, ki so bili primarni matrici dodani in se vrtijo v kolektivni zavesti, ker vanje verjamemo kot 100 % resnico, zato jih vidimo kot obstoječo realnost, kateri mnogi pravijo iluzija.

Kako gre proces predaje primarnega znanja, ki je dostopen vsakemu človeku? Duša predaja znanja zavesti. Če je duša čista, so predana znanja resnica. V zavesti je naša logika, ki ta znanja sprejme ali ne. Če jih sprejme, materializira zdravje, srečo in uspeh. Če ne, zaradi programov, ki jih vsebuje, ustvarja daljšo pot preko bolezni, staranja in odhajanja.

Ker je človek ustvarjen po podobnosti s Stvarnikom, je njegov potencial ustvarjanja enak Stvarniku. Stvarnik na nivoju mišljenja ustvarja tako, da sočasno materializira, tj. »Pomisli, zgodi se.« Človek manifestira podobno, le da je pri njemu čas od ideje do materializacije bistveno daljši, če ideji navdiha sledi in izvede cel proces. In to v tesni povezavi z zavestjo človeka in stanjem njegovega uma.

V učenju dr. Grabovoja je navedeno, da je celotno vesolje fizićno telo Edinega Boga. Človek  je dobesedno celica v fizičnem telesu Stvarnika in je zato ima vso njegovo podporo in ljubezen, kar postane po preučevanju Učenj dr. Grabovoja tudi logično. Ker Stvarnik vsakemu daje svobodno voljo, se vsak sam odloči, kdaj to podporo začne uporabljati. Tako bo vse do takrat, dokler ta ne bo postala resničnost nove Zemlje, ki jo bo ustvarila predvsem Nova Zavest nas ljudi.

Delite naprej ...

Podobni članki