Predstavitev


Predstavitev združenja v Ljubljani Združenje za osebnostno rast in trajnostni razvoj je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki delujejo na področju osebnostne rasti in trajnostnega razvoja. Člani združenja verjamemo, da v sodelovanju lahko skupaj ustvarjamo srečnejši in zadovoljnejši svet na način, da se osebnostno razvijamo in delujemo v svoje in skupno dobro.

 

 

 


Večino predavanj, delavnic, svetovanj in coachingov za združenje izvaja dr. Kristina Knific.

Kristina je tista, ki ljudem pomaga narediti notranje in zunanje korake, ki so potrebni, da v svojem življenju uresničijo svoje resnične želje, doživijo uspeh, srečo in izpopolnjenost.

Kristina ve, da je ključ za zgoraj navedeno skrit v vsakem človeku, zato je ona tista, ki ljudem pomaga, da postanejo skladni s tem, kar si želijo imeti oz. doživeti.

Verjame, da je vsak človek po svoji naravi sposoben, ustvarjalen in edinstven in da so vse ovire in težave v življenju posameznika le priložnosti za samospoznanje, rast in razvoj, zato je oblikovala nabor učinkovitih in uspešnih načinov pomoči:

Kaj ti lahko ponudimo:

 • Psihoterapevtska energijska terapija  – kadar rabiš odstraniti energijske ovire in povrniti naravno moč – harmonizirati in dvigniti sebe kot celoto
 • Napredna hipnoterapija: harmonizacije duha, psihe in telesa, da se zgodi želena sprememba.

 • Regresoterapija: odprava vzroka sedanje težave, ki izvira iz preteklega življenja ipd.

 • Intuitivni vpogled in svetovanje – kadar rabiš zgolj »drugo mnenje«

 • Coaching – kadar rabiš najti odgovor svoje resnice v sebi in narediti korak naprej

 • Progresija  – kadar si nesiguren in želiš več jasnosti glede prihodnje poti, uresničitve želja

 • Individualno poučevanje ali skupinska predavanja in delavnice - kadar potrebuješ nova znanja in tehnike, s pomočjo katerih si v naprej lažje pomagaš sam

O sebi pravi, da se je v življenju že večkrat »na novo rodila« in skozi to je dandanes predvsem iskalka resnice oz. učenka in raziskovalka Življenja, ki najde smisel svojega življenja tudi v pomoči drugim. Ima izjemno sposobnost empatije, prav tako ima multidisciplinarna znanja in izkušnje. Je doktorica znanosti in nosilka različnih nazivov:

 • Certified Hypnotherapist, po The International Hypnosis Association
 • Certified Past Life Regression Therapist, New Era 
 • Coach, po International Coach Federatin (ICF)
 • NLP mojster, po The International NLP Trainers Association (INPTA)
 • ANTOS Energy Field Therapy, Rowland Barkley
 • Timeline Healing Technique, Sal Rachele
 • Mojster meditacijske terapije in angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, izvajalec različnih šamanskih tehnik, tehnik energijske in Spiritualne Tehnologije. 
 

 Če ne boš ti, kdo bo? 

 Če ne boš zdaj, kdaj potem?

Vsi ključni viri in zmožnosti so v tebi. Lahko ti pomagam, da jih prepoznaš, osvobodiš in uporabiš za spremembo, ki si jo želiš.

(Kristina)

68975147 2026496284149193 8738777418082287616 n

 


Splošni pogoji in obvestila:

Združenje za osebnostno rast in trajnostni razvoj spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, coachingov, terapij in izobraževanj objavljenih na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega združenja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.