Meditacija za podporo pri samozdravljenju oz. lajšanju težav z zobmi

Ta meditacija je namenjena kot dodatna podpora samozdravljenju pri težavah z zobmi.

Težave z zobmi so lahko posledica nerazrešenih težav iz otroštva, ki se izražajo z ponavljajočimi se občutki sramu, krivde, strahu in jeze.

Narava teh občutkov sramu, krivde, strahu in jeze vam lahko otežuje sprejemanje odločitev, ki vas opolnomočijo, ali v odločitvah na nek način vedno znova sabotirate svoje potrebe. Če se tega zavedate se verjetno jezite tudi nase, da se ne znate prav izraziti, postaviti meja ipd. Občutki se tako v vas kopičijo, povzročajo vse več stresa, jeze in nemoči. Z leti se posledice teh vzrokov lahko odrazijo tudi na zdravju zob.

Za največji učinek meditacije je priporočljivo, da jo poslušate preko slušalk, v sedečem položaju, telesno sproščeni, zaprtih oči in osredotočeni na posnetek, ker se tako proces samozdravljenja lažje zgodi. V primeru nejasnosti, mi pišite na e-mail “zdruzenjeza@gmail.com” ali kliknite tu.

Meditacijo ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. Pred poslušanjem se posvetujete s svojim zdravnikom.

Meditacija za podporo pri samozdravljenju oz. lajšanju težav z zobmi:

Vodi: Dr. Kristina Knific. Glasba: Peaceful Healing Meditation Music, free

Delite naprej ...

Podobni članki