Prikaz vseh 5 rezultatov

 • Ljubljena

  Meditacija za celjenje ženskega srca

  33,00 

  Če je tvoja vrednota ljubezen, potem je to meditacija zate, kajti v tej meditaciji spoznaš, kje je tvoj izvir ljubezni in kako biti v odnosih, v prejemanju in dajanju ljubezni odprta in pretočna.

  • Trajanje 26 minut
  • Oblika zapisa: mp3
 • Meditacija za osvobajanje bremen iz odnosov

  33,00 

  V tej meditaciji vas vodim do večje vaše notranje svobode. Z vsakim izvajanjem te meditacije stopite v svoj notranji svet in odstranite eno ali več bremen iz odnosov v vaši preteklosti, ki niso temeljili na brezpogojni ljubezni.

  • Trajanje 30 minut
  • Oblika zapisa: mp3
 • Meditacija za sprostitev napetosti v prsnem košu

  33,00 

  Posnetek te meditacije je namenjen vsem tistim,  ki pogosto doživljate stres, ki izhaja iz odnosov. Čeprav ste fizično zdravi, lahko stres v telesu občutite kot pritisk na prsnem košu.

  Meditacija krepi pretočnost in moč energijskega centra srca in usklajuje delovanje srca in možganov.  

  Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR.

  V primeru zdravstvenih težav se posvetujete z osebnim zdravnikom.  Meditacije ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. 

  Dolžina posnetka: 13 minut in 13 sekund

  Oblika zapisa: mp3

 • Poslušam svoje telo

  33,00 

  Telo vam nam sporoča, kaj potrebuje – pa mu znamo prisluhniti?

  Zvočni posnetek “Poslušam svoje telo” je namenjeno  vam, če se želite naučiti “slišati svoje telo”, preden se njegova sporočila ojačajo v bolečino in vse tisto, kar sledi po tem. Zakaj? Uporabniki ugotavljajo, da je enostavna preventiva, lažja, manj boleča in bistveno cenejša kot vsaka kurativa.

  Zvočni posnetek “Poslušam svoje telo” ni namenjen samo temu, da se naučite slišati svoje telo, temveč zajema tudi učenje komunikacije s telesom – da pridobite informacijo o potrebni skrbi za svoje telo, preden začne zares boleti. Inteligenca, ki skrbi za vaše telo, je po svojih zmogljivostih izjemna. V 7 letih zamenja skoraj vse celice vašega telesa (več tu).

  Vas zanima celoten učni proces proces?  Za celoten proces učenja ne potrebujete več kot 15 minut dnevno. Z vsako izvedbo bo vaša komunikacija s telesom vse lažje stekla. Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR. Je to za vas dovolj fer?

  Meditacijo ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. Pred poslušanjem se posvetujete s svojim zdravnikom. 

  Dolžina posnetka: 15minut

  Oblika zapisa: mp3

 • Spoštujem se

  33,00 

  Posnetek te raziskovalne meditacije je namenjen vsem tistim,  ki se v odnosih ne počutite spoštovani. 

  Z aktivnim poslušanjem meditacije boste zdravo in naravno okrepiti  zavedanje in notranji občutek vaše lastne vrednosti, ki sta osnovi za zdravo ljubezen do sebe in samospoštovanje. Navedeno postane del vašega notranjega zapisa, če meditacijo aktivno poslušate najmanj10 dni zapored, najbolje zvečer pred spanjem. Po izvedbi spoznano vpišete v dnevnik.

  Meditacija ne deluje na hipnozi ali sugestiji (pozitivnih afirmacij), kar pomeni, da sebe ne programirate (postajate robot), temveč deluje na osnovi vašega spoznanja sebe na osnovi vaših dnevnih uspehovKo imate v svojem nezavednem umu zdrav zapis o lastni vrednosti, katerega izkazuje vaš notranji občutek o sebi, da ste dobri in vredni, lažje odložite svojo masko in se pričnete v svojem življenju tudi bolje odločati, kajti več kot 95 % odločitev sprejemajo zapisi v vašem nezavednem umu.

  Ob meditaciji dobite še dnevnik in podrobnejša navodila za izvajanje meditacije. Če z meditacijo ne bi bili zadovoljni, vam v roku 3 dni po nakupu vrnemo celoten znesek na vaš TR.

  Meditacijo ne smete poslušati med vožnjo z avtomobilom ali kakršnim drugim opravilom, ki zahteva vašo zbranost. 

  Dolžina posnetka: 10 minut

  Oblika zapisa: mp3