Partnerski odnos kot bližnjica do nebes na zemlji

Delavnica Partnerski odnos kot bližnjica do nebes na zemlji je namenjena pridobitvi znanja in veščin zavestnega partnerstva.

Primerna je za tiste v vezi (partnerska ali prijateljska), ki bi radi odnos dvignili na višjo kakovost, kot tudi za samske, ki se pripravljate na novo vezo.

Na delavnici se bomo naučili:

• Spoznati kdo sem jaz in kdo je moj partner (vrednote, potrebe, kompatibilnost, rane, vrzeli , zakaj se odločaš za vezo)

• Kaj je partnerska veza (postavitev temeljev veze, osnovni pogoji za graditev in obstoj veze in kaj od tebe zahteva »biti srečen v vezi«)

• Kako premoščati vrzeli v partnerski vezi (projekcije- rane in celjenje, integracija izgubljenih delov, samoobvladovanje in zavestna komunikacija)

• Kako vzpostaviti izgubljeno zaupanje in poživiti zvezo

Srečno življenje zdaj

Sreča je naše naravno notranje stanje bivanja, vendar ne poznam nikogar, ki bi to naravno stanje resnično ohranil skozi vse svoje življenje. Maske ne štejejo. J Zakaj bi se pretvarjal? Zakaj jih ne bi odložil in si ustvaril življenja brez njih? Življenje od nas zahteva, da se soočimo s svojimi izzivi in rastemo. Tukaj nismo zato, da bi trpeli pomanjkanje, temveč da ustvarimo blagostanje iz tistega, kar smo in imamo. Izpopolnjeno in srečno življenje sta nagradi in potrditvi, da smo na pravi poti.

Na delavnici se bomo naučili, kako se odpremo energiji sreče v nas samih in iz nje ustvarimo srečno in izpolnjeno življenje že sedaj. Sama sem si pred leti rekla: Če ne boš ti draga moja, kdo bo namesto tebe? Če ne boš sedaj, kdaj potem? Raziskovala sem vzroke za odsotnost energije sreče najprej v svojem življenju in kasneje tudi v življenjih drugih ljudi. Kako izgubimo energijo radosti? Zakaj nas večina doseženih ciljev, aktivnosti in odnosov ne nagradi s trajnejšo srečo? Skozi raziskovanje in iskanje h rešitev, sem spoznala zelo preprosta dejstva, ki jih živimo srečni ljudje in so predet te delavnice. Za srečo ne potrebuješ mnogo stvari, potrebuješ pa sebe. Vse, kar potrebuješ, je že s teboj. Vse, kar je tvoja globoka želja v tebi, lahko uresničiš. Sreča je stvar odločitve in življenja po njej. Življenje je dar ali njegovo nasprotje. Kaj izbereš?.

Izkušnje kažejo, da ko v sebi ustvariš in okrepiš pretok energije radosti, si srečen kar tako, ker tak si. Si kot lučka, ki pogumno sveti v svojih avtentičnih barvah. Najprej svetiš zase in nato še druge ljudi. Garantiram ti, da vsem sprva to ne bo všeč, niti delu tebe ne. Ob odločitvi in na poti do tja boš preizkušan po sebi in po drugih. Komu boš zvest? Če nisi zvest sebi, ne moreš biti nikomur. Si upaš postati nosilec energij radosti, ustvarjalnosti, ljubezni, svobode v vseh okoliščinah. Kaj je bil tvoj prvi korak? Kaj sledi? Zase izberi najboljše.

Če izbereš to delavnico, ti obljubim, da ti bo delavnica dala osnove za ustvarjanje srečnejšega življenja po tvoji meri. Pomagala ti bom spoznati in ti zgraditi temelje za srečno življenje, zidake boš polagal sam v takih barvah in oblikah, da bo hiša po tvoji meri. Delavnica ti bo dala spoznanja, pristope in tehnike za ustvarjanje srečnejšega življenja:

 • Naučil se boš spoznavati avtentičnega sebe, notranje vrednote in želje, kaj je sreča po tvoji meri
 • Naučil se boš uzreti sebe v novi luči, kar bo vplivalo na tvojo samopodobo in samozavest
 • Naučil se boš kreirati srečno življenje že zdaj in od tu tudi v prihodnosti

Za srečo ne potrebuješ mnogo stvari, potrebuješ pa sebe. Kaj če je biti srečen in ustvarjalen, tudi tvoja življenjska naloga? Moja je bila. Pogum, moč, ljubezen, svoboda, notranji mir, ustvarjalnost, radost, živost,… Kaj pa če je uspeh življenja vsakega od nas na nekem »dušnem nivoju« odvisen od tega koliko teh energij aktivno živimo v svojem vsakdanu?

Delavnica bo potekala v manjši skupini. Srečali se bomo trikrat po 4 ure. Pisno gradivo in napitki vključeni v ceno. Vsi tisti, ki boste želeli, se boste lahko odločili še za nadaljevanje delavnice, kjer bo poudarek na poglabljanju navedenega in ustvarjanju srečnih odnosov s svojimi bližnjimi.

Vzemi svojo moč nazaj

Delavnica »Vzemi sojo moč nazaj« je namenjena vsem tistim, ki se želite naučiti, kako pomagati samemu sebi, ko se v življenju zatakneš na enem ali več področij (npr. odnosi, zdravje, finance, delo, poslanstvo, fizično okolje, splošno počutje) in se počutiš ujet v ponavljajoče se težave (ene in iste situacije z istimi ali različnimi ljudmi oz. se vrtiš v krogu). Na delavnici se učimo znanj in tehnik, samopomoči, da se ti sam znaš osvoboditi škodljivih programov, ki so še vedno aktivni v tvojem  življenju in vplivajo na tvoje počutje, razmišljanje, energijo, delovanje in rezultate. Nekateri tem programom rečejo tudi »karma«.

Dokler imamo v sebi škodljive programe, k sebi privlačimo takšne ljudi in okoliščine, kateri nam omogočijo, da podoživljamo situacije, ki ustrezajo energijski kodi programa. Bolj ko je ta destruktivna in neskladna z resnico, bolj težko je pogosto kladivo življena. Bolj ko odlašamo, več škode nastaja v našem življenju: najprej nam samim in našim bližnjim. Za marsikoga, ki sebe še ne ceni in spoštuje,  je največja motivacija za spremembo prav zavedanje, da lahko razpre in prekine »verigo karme« in jo ne prenaša več na svoje potomce oz. tiste, ki jih ima najraje. Kadar ne poznamo drugih možnosti ali ne znamo drugače, kot mislimo da zmoremo, se pogosto na bolečino privadimo in čeprav nas stanje na tem področju še vedno boli, sčasoma ničesar več ne čutimo, opustimo svoje srčne želje.  Tako postanemo sčasoma otopili, trdi in togi, kot  je suha veja na drevesu, iz nas izgine energija, ki je življenje, prav tako kot je izginilo iz suhe veje. Je potem čudno, da se enkrat zlomimo?

Tu nismo zato, da bi trpeli ali zgolj preživeli svoja leta. Življenje ima smisel. Namesto da nam življenje z leti odteka, lahko življenje dodajamo letom. Številni primeri mnoge od nas že učijo, da ni pomembno, koliko si star po letih, temveč koliko je življenja v tvojih letih.

Na tej delavnici se naučiš v praksi preizkušenih tehnik in pristopov:

 • Prepoznaš in ozavestiš svoje škodljive programe
 • poglobiš razumevanje sebe, svojega dosedanjega življenja ter za stanje prenehaš kriviti oz. obsojati sebe ali druge
 • osvobodiš svojo moč (energijo) iz ujetosti v program, jo prečistiš in uporabiš za rešitve, ki si jih v svojem življenju želiš

Delavnica poteka v manjši skupini (do 10 oseb). Vodi jo dr. Kristina Knific iz Združenja za osebnostno rast in trajnostni razvoj.  Kristina pravi, da vse na delavnici podane tehnike sama uporablja v svojem življenju in so tako njej kot mnogim drugim  pomagale pri osebnostni rasti.

Delavnica Samocoaching oz. učenje notranje komunikacije

Del življenja se učimo iz zunanjih virov, vendar smo tukaj predvsem zato, da v sebi najdemo notranjega učitelja in modreca (coacha) za uresničitev svojih želja in ciljev. Slednjemu je namenjena delavnica Samocoaching, ki zajema učenje izbora veščin in tehnik za učinkovito in uspešno komunikacijo s samim seboj preko samoizpraševanja oz. samocoachinga.

Tokratna delavnica je zelo praktično naravnana in daje takojšnje rezultate. 80% vsebine je namenjeno direktnemu učenju preizkušenih tehnik za osvoboditev sebe in korak v življenje, ki si ga želimo.

Vsebina:

 • Kaj je samocoaching, Coaching formula in diagnostična orodja
 • Priprava na samocoaching, notranja stanja in namen
 • Umetnost postavitve »ustreznih vprašanj« in prepoznanje odgovorov »notranjega coacha«
 • Tehnike za odpravo ovir - ozaveščanje in spremembo nezdravih prepričanj in navad (Tehnika SMČVR, RESNICA)
 • Poslanstvo, želje, določitev jasnih ciljev in oblikovanje načrta (Model SMART, členjenje, GROW, 6HEADS to ONE, …)

  Vsebina se bo lahko prilagodila potrebam in željam udeležencev.

Trajanje tri srečanja po 4 ure.

Več informcij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šola za Življenje I.

Šola za Življenje je namenjena vsem, ki želite spoznati in znati uporabljati znanja in tehnike za samopomoč, da lahko živite svoje življenje bolj avtentično in srečno.
Obsega šest modulov:
ljubezen, samospoznanje, zaupanje, odnosi, poslanstvo in integracija; ter podporo po izvedbi programa. Vsak modul vsebuje teoretične osnove, individualno delo skozi praktične primere (posamezno ali v paru) ter pogovor.
Skupen čas trajanja: 25 ur
Termini izvedbe so objavljeni pod Aktualno
Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051650180