Partnerski odnos kot bližnjica do nebes na zemlji

Partnerski odnos nas oblikuje ali zaznamuje. Na predavanju spoznamo, kako sami postanmo boljši partner in ustvarjarimo zdrav in srečen partnerski odnos.

Kako do več sreče in zadovoljstva v življenju

Stanje notranje sreče in zadovoljstva sta znaka, da smo v življenju prehodili pomemben del naše notranje in zunanje poti. Na predavanju se se naučimo, kako lahko zavestno živimo bolj zadovoljno in srečno življenje. Sreča ni naključje, je stvar odločitve in življenja po njej.

Uvod v umetnost samoizpraševanja oz samocoaching

Kakovost odgovorov, ki jih v življenju dobimo od samega sebe, je odvisna predvsem od znanja zastavljanja vprašanj pravemu naslovniku. Samoizpraševanje je tudi odpiranje svojega zavedanja novemu, spoznavanje osebne resnice in osnov na katerih je ta izgrajena. Odgovori razuma so glede "za življenje ključnih tem" pogosto različni od odgovorov, ki nam jih daje naš notranji vodnik (duša). Na predavanju spoznamo nekaj osnovnih veščin umetnosti samospraševaja, kar strokovno poimenujemo tudi samocoaching. 

Kako poslušati svoje srce

Vsak človek ima v sebi dva aspekta, katerima lahko sledi. Prvemu pravimo srce (duša) in drugemu ego. Ego nam pomaga preživeti, duša pa nas usmerja in vodi, da živimo svoje življenje izpopolnjeno in srečno. Na predavanju se bomo naučili kako poslušati svoje srce (dušo) in mu slediti.

Poslanstvo »biti starš«

Poslanstvo »biti starš« od staršev zahteva zanje in osebni zgled: kako biti dovolj dober starš, ki otroku omogoči, da se razvije v samozavestno, empatično in odgovorno osebo. 

Poudarek predavanja je na ozaveščanju razvojih potreb otroka in nekaterih pogostih napakah, ki jih nekateri starši pri vzgoji pogosto storimo ter kako jih »popraviti«, ko so naši otroci na videz že odrasli