Partnerski odnos kot bližnjica do nebes na zemlji

Partnerski odnos nas oblikuje ali zaznamuje. Na predavanju spoznamo, kako sami postanmo boljši partner in ustvarjarimo zdrav in srečen partnerski odnos.

Partnerski odnos kot bližnjica do nebes na zemlji

Delavnica Partnerski odnos kot bližnjica do nebes na zemlji je namenjena pridobitvi znanja in veščin zavestnega partnerstva.

Primerna je za tiste v vezi (partnerska ali prijateljska), ki bi radi odnos dvignili na višjo kakovost, kot tudi za samske, ki se pripravljate na novo vezo.

Na delavnici se bomo naučili:

• Spoznati kdo sem jaz in kdo je moj partner (vrednote, potrebe, kompatibilnost, rane, vrzeli , zakaj se odločaš za vezo)

• Kaj je partnerska veza (postavitev temeljev veze, osnovni pogoji za graditev in obstoj veze in kaj od tebe zahteva »biti srečen v vezi«)

• Kako premoščati vrzeli v partnerski vezi (projekcije- rane in celjenje, integracija izgubljenih delov, samoobvladovanje in zavestna komunikacija)

• Kako vzpostaviti izgubljeno zaupanje in poživiti zvezo

Kako do več sreče in zadovoljstva v življenju

Stanje notranje sreče in zadovoljstva sta znaka, da smo v življenju prehodili pomemben del naše notranje in zunanje poti. Na predavanju se se naučimo, kako lahko zavestno živimo bolj zadovoljno in srečno življenje. Sreča ni naključje, je stvar odločitve in življenja po njej.

Srečno življenje zdaj

Sreča je naše naravno notranje stanje bivanja, vendar ne poznam nikogar, ki bi to naravno stanje resnično ohranil skozi vse svoje življenje. Maske ne štejejo. J Zakaj bi se pretvarjal? Zakaj jih ne bi odložil in si ustvaril življenja brez njih? Življenje od nas zahteva, da se soočimo s svojimi izzivi in rastemo. Tukaj nismo zato, da bi trpeli pomanjkanje, temveč da ustvarimo blagostanje iz tistega, kar smo in imamo. Izpopolnjeno in srečno življenje sta nagradi in potrditvi, da smo na pravi poti.

Na delavnici se bomo naučili, kako se odpremo energiji sreče v nas samih in iz nje ustvarimo srečno in izpolnjeno življenje že sedaj. Sama sem si pred leti rekla: Če ne boš ti draga moja, kdo bo namesto tebe? Če ne boš sedaj, kdaj potem? Raziskovala sem vzroke za odsotnost energije sreče najprej v svojem življenju in kasneje tudi v življenjih drugih ljudi. Kako izgubimo energijo radosti? Zakaj nas večina doseženih ciljev, aktivnosti in odnosov ne nagradi s trajnejšo srečo? Skozi raziskovanje in iskanje h rešitev, sem spoznala zelo preprosta dejstva, ki jih živimo srečni ljudje in so predet te delavnice. Za srečo ne potrebuješ mnogo stvari, potrebuješ pa sebe. Vse, kar potrebuješ, je že s teboj. Vse, kar je tvoja globoka želja v tebi, lahko uresničiš. Sreča je stvar odločitve in življenja po njej. Življenje je dar ali njegovo nasprotje. Kaj izbereš?.

Izkušnje kažejo, da ko v sebi ustvariš in okrepiš pretok energije radosti, si srečen kar tako, ker tak si. Si kot lučka, ki pogumno sveti v svojih avtentičnih barvah. Najprej svetiš zase in nato še druge ljudi. Garantiram ti, da vsem sprva to ne bo všeč, niti delu tebe ne. Ob odločitvi in na poti do tja boš preizkušan po sebi in po drugih. Komu boš zvest? Če nisi zvest sebi, ne moreš biti nikomur. Si upaš postati nosilec energij radosti, ustvarjalnosti, ljubezni, svobode v vseh okoliščinah. Kaj je bil tvoj prvi korak? Kaj sledi? Zase izberi najboljše.

Če izbereš to delavnico, ti obljubim, da ti bo delavnica dala osnove za ustvarjanje srečnejšega življenja po tvoji meri. Pomagala ti bom spoznati in ti zgraditi temelje za srečno življenje, zidake boš polagal sam v takih barvah in oblikah, da bo hiša po tvoji meri. Delavnica ti bo dala spoznanja, pristope in tehnike za ustvarjanje srečnejšega življenja:

  • Naučil se boš spoznavati avtentičnega sebe, notranje vrednote in želje, kaj je sreča po tvoji meri
  • Naučil se boš uzreti sebe v novi luči, kar bo vplivalo na tvojo samopodobo in samozavest
  • Naučil se boš kreirati srečno življenje že zdaj in od tu tudi v prihodnosti

Za srečo ne potrebuješ mnogo stvari, potrebuješ pa sebe. Kaj če je biti srečen in ustvarjalen, tudi tvoja življenjska naloga? Moja je bila. Pogum, moč, ljubezen, svoboda, notranji mir, ustvarjalnost, radost, živost,… Kaj pa če je uspeh življenja vsakega od nas na nekem »dušnem nivoju« odvisen od tega koliko teh energij aktivno živimo v svojem vsakdanu?

Delavnica bo potekala v manjši skupini. Srečali se bomo trikrat po 4 ure. Pisno gradivo in napitki vključeni v ceno. Vsi tisti, ki boste želeli, se boste lahko odločili še za nadaljevanje delavnice, kjer bo poudarek na poglabljanju navedenega in ustvarjanju srečnih odnosov s svojimi bližnjimi.

Uvod v umetnost samoizpraševanja oz samocoaching

Kakovost odgovorov, ki jih v življenju dobimo od samega sebe, je odvisna predvsem od znanja zastavljanja vprašanj pravemu naslovniku. Samoizpraševanje je tudi odpiranje svojega zavedanja novemu, spoznavanje osebne resnice in osnov na katerih je ta izgrajena. Odgovori razuma so glede "za življenje ključnih tem" pogosto različni od odgovorov, ki nam jih daje naš notranji vodnik (duša). Na predavanju spoznamo nekaj osnovnih veščin umetnosti samospraševaja, kar strokovno poimenujemo tudi samocoaching.