Se sprašujete

“KAJ JE MOJE POSLANSVO?

KAJ SO MOJI TALENTI?

KAKŠNA JE MOJA POT DO SREČE?

Naročite se na paket Djotiš svetovanja POSLANSTVO in v treh urah boste izvedeli, kakšno pot do sreče ste izbrali s prihodom na ta svet: kaj je tisto, kar je vaše poslanstvo – vaš življenjski namen, ki ste si ga izbrali preden ste prišli na ta svet. Izvedeli boste vaš življenjski namen, ki je zapisan v vaši rojstni karti.

Zakaj je svetovanje POSLASTVO dobra odločitev?

  • S svetovalnim boste dobili svetovanje na osnovi Djotiš analize vaše rojstne karte in neopsihologije.  Dobili boste enostavno in razumljivo razlago.
  • S pomočjo svetovanja boste lažje razumeli, kdo ste, kaj so vaši cilji in ambicije, ki so zapisani v vaši rojstni karti.
  • Izvedeli boste, kaj je vaša osnovna karmična naloga.
  • Izvedeli boste, na katerih področjih ste močni, kje imate podporo v življenju.
  • Razumeli boste, zakaj so se vam določene stvari v življenju zgodile, zato boste tudi lažje sprejeli svojo preteklost.
  • Izvedeli boste, kaj lahko storite, da spremenite stare vzorce delovanja, da se izognete z njimi povezanim neželenim dogodkom in doživite več sreče in zadovoljstva.
  • Ob tem boste izvedeli osnovna načela življenja, kako deluje življenje. Spoznali boste najpomembnejše zakonitosti življenja, na podlagi katerih ustvarjate svojo realnost, neglede na to ali se tega zavedate ali ne. Izvedeli boste tudi, kako lahko te zakonitosti uporabite v svojo korist.

Naročite se na svetovanje POSLANSVO.

V treh urah boste dobili analizo vaše dosedanje življenjske poti, ki vam bo pomagala, da boste razumeli svojo preteklost in sprejeli sedanjost.

Ob tem boste dobili napotke, ki vam bodo pomagali, da boste v bodoče lahko imeli več svobode izbire, da se izognete morebitnim težavam, ki izhajajo iz starih vzorcev in prepričanj.

Na osnovi tega, boste dobili  večji nadzor nad svojim življenjem, zato ga boste lažje preokrenili v smer večje sreče in zadovoljstva.

Svetovanje traja tri ure in poteka preko Zoom-a ali v živo v Kranju. Na koncu svetovanja dobite posnetek svetovanja, ki ostane v vaši lasti.

Cena 179,00 evrov.

Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na svetovanje:

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Djotiš svetovanje poslanstvo

POSLANSTVO

Svetovanje na temeljih indijske vedske astrologije Djotiš in neopsihologije
Pokličem vas v roku 48 ur, da se dogovorimo za prvi možen termin.

Poglejte v vaš e-poštni nabiralnik, kjer vas že čaka potrditveni mail.

Če ga tam ni, poglejte prosim še med vsiljeno e-pošto.

Želim vam lep dan in se vidimo kmalu.

dr. Kristina Knific, džjotišini

VABIM, DA SI OGLEDATE KORISTNE E- VSEBINE IZ PODROČJA OSEBNOSTNE RASTI, KI SMO JIH ZA VAS PRIPRAVILI NA TEJ SPLETNI STRANI.