Zahvale 2015

Imela sem težave s partnerskim odnosom. S fantom sva šla na svoje, vendar so se njegovi starši vedno znova vmešavali v najino življenje in zato sva se s fantom pogosto prepirala. Sama nisem vedela, kaj naj naredim, spraševala sem se, če sva sploh za skupaj. Po naključju sem en torek na meditaciji v Kranju izvedela za Kristino in jo prosila za nasvet. Bila sem presenečena nad njeno toplino in modrostjo nasveta, ki mi ga je dala. Nasvet sem upoštevala in s fantom sva se po mesecu dni dokončno uspela osamosvojiti in njegovi mami postaviti mejo, hkrati pa sem ugotovila, da naju je po tem začela tudi drugače upoštevati in spoštovati. Kristina, hvala ti za tvoj nasvet, ki mi je zelo pomagal.

Anita

 

 

Bil sem pred dilemo, kako naj se določim glede moje prihodnosti. Po eni strani sem čutil, kam si želim, pa vendar je bilo v moji glavi veliko dvomov, zato sem okleval. Po naključju sem izvedel za Kristino in se prijavil na brezplačni pogovor nad katerim sem bil presenečen. Po dobre pol ure pogovora z njo, sem sprevidel, kaj si resnično želim in česa me je strah, prav tako, da ta strah izhaja iz dogodka v osnovni šoli. Dogovorila sva se za dve srečanji. V prvem srečanju sem se osvobodil strahu, ki me je v življenju bremzal. V drugem srečanju sem začutil stik s sabo in pridobil na samozavesti in zaupanju vase. Kristina hvala ti, da si mi pomagala. Terapija je bila res mega, sploh nisem pričakoval, da lahko tako začutim svoje občutke.

Matej

 

 

Že dalj časa se soočam s tesnobo in strahovi. Včasih mi je zelo težko in nihče od domačih me ne razume. Prijateljica mi je povedala za Kristino. Dobile sva se en petek v Kranju. Preko pogovora sem se zavedela, kaj je vzrok mojih težav. Čeprav sem mislila, da sem že spustila težko preteklost, se je izkazalo, da za vse kar se mi je zgodilo, krivim sebe. Imele sva par srečanj, ki smo mi pomagala. Sem hvaležna, da so ljudje, ki so pripravljeni ti pomagat in ti predelat težke stvari, ki jih sama ne bi zmogla. Hvala ti Kristina, da si mi stala ob strani.

B. N.

Kdor išče, ta najde! :) Se sliši znano, kajne? Sama sem zadnja leta kar intenzivno iskala sebe. Ko sem bila res izčrpana, zaradi vseh neželenih rezultatov in ne sprejemanja trenutnega, mi je luč prižgala Kristina. Doživela sem jo kot izjemno toplo in empatično osebo, kateri sem se zlahka zaupala. Najine pogovore ni narekoval čas, temveč potreba, ki sem jo v danem trenutku imela. Tako mi je stala ob strani vselej, ko sem jo potrebovala in me poslušala, svetovala. Dala mi je več pogledov v razmislek, ki so se usedli globoko v mene. Mi pokazala smernice, da sem našla pot vase. Za vse sem ji hvaležna! :)        

Mateja C.

 

Na Kristino sem se obrnila, ko sem imela težave z notranjo praznino po smrti moža in odhodu otrok od doma. Hudo mi je bilo, da sta oba tako na hitro odšla od doma  v tujino. Po njunem odhodu se nisem zmogla pobrati in iti naprej. Kristina mi je preko srečanj pomagala najti pot do sebe, svojih želja, vrednot ter najti nov smisel mojega življenja. Vesela sem, da sem jo našla, saj bi se drugače verjetno še danes ostajala nesrečna in žalostna doma med štirimi stenami.

 

Ivanka

 

Za srečanje s Kristino sem se odločil, ker sem imel težave z depresijo in mi zdravila niso več pomagala, pojavljale so se mi črne misli.  Med pogovorom sem nase začel gledati drugače, se bolj ceniti in si zaupati. Občutil sem, kako se mi je povečal pogum in spoznal sem, da moram najprej poskrbeti zase, za svoje počutje, da bom potem lahko postoril še vse ostalo. Podala mi je tudi nekaj tehnik, ki mi pomagajo premagati stiske s katerimi se občasno srečujem. Kristina, še enkrat hvala za pomoč.

 

Franci. C.

 

Zaradi težav v odnosu s soprogom, ki so se vlekle že tri leta, sem bila čedalje bolj na tleh. Veliko hudih besed … , vendar sem vztrajala zaradi hčerke. Kljub vsem poskusom, da mu ustrežem v željah, nikdar ni bil zadovoljen z mano, jaz pa sem zgubila vse samospoštovanje. Za Kristino sem izvedela preko FB-ja in se prijavila na brezplačni pogovor. V pogovoru mi je postalo jasno, kar sem že nekaj časa čutila, da bi morala narediti. Hvala ti Kristina za tvojo pomoč in vse nasvete, ki jih dnevno pišeš in objavljaš preko svoje spletne strani.

M. O.

 

Kristina, kaj naj ti napišem. Vse besede se izgubijo, ostaja le globoka hvaležnost. Da obstaja nekdo, ki je danes še pripravljen pomagati brez plačila. Hvala, da si tu z nami in nam pomagaš. 

 

Marta R.

 

Odločil sem se, da ti dam povratno informacijo iz hvaležnosti za pomoč in ker si mi pomagala odslikati moje probleme v podobi, ki jo dotlej nisem uspel videti. Sedaj vidim jasneje in vem, kaj si želim.

 

Miro 

 

Kristina hvala ti za pomoč pri moji zmedi. Če ti nekdo govori, da te ima rad in te potem kritizira in te žali, ta te res nima rad, ampak trpi svojo lastno bolečino. Sedaj vem, kaj je ljubezen, za stanje več ne krivim sebe in vem, da bom zmogla.

 

Mojca

 

Kristina hvala ti za pomoč pri razumevanju in potrditev. Kljub razočaranju mi je sedaj lažje sprejeti stanje in iti naprej. 

 Jože

 

Gorenja vas

V življenju se verjetno vsi srečujemo z izzivi in kadar nimamo nikogar primernega za pogovor, je dragocen pogovor z osebo, ki ti glede tvoje situacije poda nepristranski in moder nasvet.

Individualni pogovori in svetovanja, v trajanju 30 - 45 min.

Svetovanja izvaja: dr. Kristina Knific

Za pogovor se je predhodno potrebno prijaviti na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijava je potrjena in termin rezerviran z odgovorom.

Kranj

Obveščamo vas, da v Kranju trenutno ni brezplačnih svetovanj. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.