Devinacija IFA ORUNMILA

1

 

IFA divinacija je vpogled v trenutno psiho-energijsko stanje posameznika ali podjetja, ki  daje odgovore na različna vprašanja: kje trenutno smo v življenju, kaj lahko spremenimo, da se premaknemo na pot svoje usode in se nam začne življenje dvijati v pozitivno smer.

Z divinacijo dobimo točne podatke o izvoru izziva/težave in usmeritvah za razrešitev.

IFA divinacija ni prerokovanje in ni odvisna od preroških sposobnosti izvajalca. Izhaja iz povezanosti energije znanja in modrosti Orunmile in svečenika, ki skozi simbole in kode 256 odujev (energij) interpretira posameznikovo trenutno stanje ter odgovore in rešitve, ki posamezniku pomagajo pri odločitvi in premiku v pozitivno smer.

Rezultat devinacije je odčitek stanja, priporočilo za ravnanje in aktivacijo energij narave v vas samih, kar vam oljaša spremembo, ki si jo želite.

Cena: 40,00 EUR 

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Izkušnje:

"Svoje težave nisem znala razložiti. Komurkoli sem o njej govorila in mi je poskušal pomagati, nikoli ni uspel. In meni ni bilo jasno ZAKAJ? Zakaj lahko pomagajo vsem samo meni ne. Kaj je z mano narobe? In nato sem naredila ritual. Energija, ki je pritekla vame, mi je dala občutit moje dele. Kot počena vaza, ki jo nekdo končno spet poveže in razume, da je spet cela. Sedaj vem zakaj mi niso mogli pomagati. Zato, ker so vedno videli samo en odlomljen del. Mojih težav sedaj ni več. Mojih priganjalcev ni več. Vse je OK. Spet sem cela. Tudi moj dragi pravi, da mu  pomaga."

(Kristina, 16.11.2020)

Spoštovana. Naredil sem daritev. Stvari v poslu so se umirile, kot da bi jih odrezal. Ne morem verjeti. 

(Dušan, 13.10.2020)

Ne morem verjeti, kako se mi je vse sestavilo skupaj. Hvala ti tudi za Bachove kapljice. Tisočkrat ti hvala.

(Tjaša, 3.11.2020)

 

Dafa Imori – Life reading

Dafa Imori – Life reading je osnovni Ifa ritual, pri katerem se s pomočjo originalnih afriških pripomočkov odčita in aktivira življenjska energija posameznika v tem življenju. 

V Afriki babalawo/iyaanifa tretji dan po rojstvu otroku izvede Dafa Imori – Life reading. Neglede na navedeno se Life reading lahko izvede tudi kasneje v življenju, ko posameznik želi bolje spoznati sebe. Odčita se energija s katero jo posameznik rojen (usode/poslanstva), potenciali in ovire za uresničitev ter orišo - energijo karakterja, ki si jo je posameznik izbral v tem življenju, da mu pomaga pri izpolnitvi usode.

Poznavanje tako moči kot tudi pomanjkljivosti, ki so specifične za posameznikovo energijo, je lahko odločilnega pomena. Po tem, ko nam je bila kot odraslemu človeku določena naša primarna Oriša, pogosto ugotovimo, da smo se vedli na načine, ki niso bili v skladu z našo lastno močjo. Številne vzroke neuspeha in neizpolnjenja samega sebe lahko najdemo prav v nepoznavanju lastne energije.

Life reading se lahko izvede tudi, ko oseba ni prisotna na kraju.

Cena: 120,00 EUR

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..