ŠAMANSKA DELAVNICA - Hologramska Časovna Linija in Vrnitev Duše

Šamanska delavnica v sebi združuje do sedaj med seboj ločene šamanske delavnice in določene psihoterapevtske procese, ki se do sedaj niso  prakticirali na delavnicah, omogočajo pa, da s pomočjo skupinske energije prodremo do najglobljih vzrokov težav, ki bremenijo posameznika. Istočasno se prilagaja posamezniku in skupini kot celoti.

Praktično gre za istočasno evolucijo mikrokozmosa in makrokozmosa. Priporoča se, da ste predhodno že bili na Osnovni Šamanski delavnici, ni pa pogoj.

V Delavnici bodo združeni: Vrnitev duše in delo s Hologramsko časovno linijo ter ostale šamanske metode, ki se sproti spontano usklajujejo s skupino.

Na neverjetno enostaven način boste s posebno metodo odkrili pozabljene dogodke in različne situacije, ki so v času od vašega rojstva do sedaj močno vplivale na razvoj vaše osebnosti. Ti dogodki na vaši hologramski časovni liniji zadržujejo segmente vaše duše - enormne spiritualne in emocionalne kapacitete. ki komaj čakajo, da se osvobodijo in vrnejo k vam v obliki psiho- emocionalne energije. In ravno ta energija je ključ da postanete to kar je vaša rojstna pravica na tem planetu: Močan, Svoboden in Samozavesten posameznik, v polnem pomenu te besede. Priporočajo se udobna oblačila ter notes in pisalo. Delavnico vodi Robert Lavtar

  • KDAJ: sreda, 15. julij  2020, od 16.00 do 20.00 ure
  • KJE:  Kranj, Savska cesta 34, prostori Združenje za osebnostno rast in trajnostni razvoj, v pritličju.
  •  CENA: 130 €, Posebni popust za predplačilo na TRR do vključno 10. julija 2020,  je cena 110€.
  • Predplačilo: ALTORION, d.o.o, Kukeč 30, 9206 Križevci, TRR: SI56 3000 0001 0750 837 (namen vplačila: šamanska hologramska delavnica)
  •  Vse informacije: www.altorion.si, Gsm: 041 335-215 (Robert),  e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.