Delavnica Samocoaching oz. kako postati sam svoj coach - Kranj, 15., 22. in 29. 11. 2019

Del življenja se učimo iz zunanjih virov, vendar smo tukaj predvsem zato, da v sebi najdemo notranjega učitelja in modreca (coacha) za uresničitev svojih želja in ciljev. Slednjemu je namenjena delavnica Samocoaching, ki zajema učenje izbora veščin in tehnik za učinkovito in uspešno komunikacijo s samim seboj preko samoizpraševanja oz. samocoachinga.

Tokratna novembrska delavnica je zelo praktično naravnana in daje takojšnje rezultate. 80% vsebine je namenjeno direktnemu učenju preizkušenih tehnik na študijskem primeru in primerih udeležencev.

Vsebina:
• Kaj je samocoaching
• Coaching formula in diagnostična orodja
• Priprava na samocoaching, notranja stanja in namen
• Umetnost postavitve »ustreznih vprašanj« in prepoznanje odgovorov »notranjega coacha«
• Poslanstvo, želje, določitev jasnih ciljev in oblikovanje načrta (Model SMART, členjenje, GROW, STORM, 6HEADS to ONE, …)
• Tehnike za odpravo ovir - ozaveščanje in spremembo nezdravih prepričanj in navad (Tehnika SMČVR, RESNICA, PROGRESIJA …)
Vsebina se bo lahko prilagodila potrebam in željam udeležencev.

Delavnica bo zaradi zagotavljanja kakovosti potekala v okviru manjše skupine v Kranju. Obsega tri srečanja: 15., 22. in 29. 11. 2019, od 17.00 do 21.00; skupaj 12 ur.
Cena 100,00 evrov za prijave do 30. 9. 2019, po tem datumu 120,00 evrov. V ceno je vključeno vso pisno gradivo ter prigrizki in napitki med odmorom.
Prijave in več informacij: 051650180 ali ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijava je potrjena z odgovorom na e-mail. Vodi dr. Kristina Knific, coach po ICF.