Miroljubni bojevnik/bojevnica I – transformacija strahu, Kranj 13. 9. 2019

Ne moreš biti, če nisi pogumen. No, lahko misliš, da si, vendar živiš v lastni ječi, če si to priznaš ali ne. Tudi jaz si dolgo nisem in zato lažje razumem vse izgovore in laži.

Eno od petih pogostih obžalovanj ljudi pred smrtjo je, da niso storili stvari, ki si jih želijo. Veš zakaj ljudje ne živijo življenja, kakršnega si želijo?

Če naše misli, besede in dejanja vodi (pogosto nezaveden) strah živimo v zaporu. Če hočeš stopiti ven, rabiš postati pogumen na način, da ne otrpneš ali zbežiš ali zatajiš samega sebe, temveč da se osvobodiš lažnega strahu in deluješ kljub realnim tveganjem.

Strah je skupaj s svojima bratoma nezaupanje in dvom eden od treh ječarjev, ki imajo svoje korenine v nezavednem. Z njimi se srečujemo verjetno prav vsi ljudje. Nekateri z njimi nimajo večjih težav, drugi imajo v sebi močnejša sidra, programe in z njimi povezane blokade energije, zato je za odločitev za soočenje z njim potreben pogum, za samo soočenje pa tudi znanje.

Energijsko zdravje je, ko lahko čutiš vsa čustva, tudi strah, brez da bi te le-ta onesposobil. Strah nas onesposobi na različne načine: npr. se odrečeš svojim srčnim željam ali se prepričuješ, da ti to ni pomembno/namenjeno ali si potrebnega za uresničitev želje ne upaš storiti, itd.

Na tokratni delavnici vas bom naučila osvobajanja od psihičnega strahu in upravljanja za realnimi tveganji. Za oboje je potrebno zavedanje in obvladovanje svoje energije. Z ta namen vas bom na tej delavnici naučila štirih tehnik, ki jih uporabljam tudi sama:

S prvo tehniko se boste naučili umiriti svoja čustva in misli v 5 minutah.
Z drugo tehniko se boste naučili ozavestiti sidro strahu in transformirati njegovo energijo v smer, ki vas bo podpirala.
S tretjo tehniko se boste naučili soočanja z realnimi tveganji.
S četrto tehniko se boste naučili energijske korekcije v svojem nezavednem umu.
Delavnica bo potekala v okviru manjše skupine, premierno prvič v Kranju, 13. septembra 2019, od 17.00 do 21.00.

Prispevek: 50,00 evrov.

Vodi: dr. Kristina Knific.

Prijave in več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..