DELAVNICA: »SREČNO ŽIVLJENJE ZDAJ!«

Sreča je naše naravno notranje stanje bivanja, vendar redki to stanje ohranijo skozi celotno svoje življenje. Maske ne štejejo. J Zakaj bi se pretvarjal? Zakaj jih ne bi odložil in si ustvarili srečno življenje brez njih? Življenje od nas zahteva, da se soočimo s svojimi izzivi in rastemo. Izpopolnjeno in srečno življenje sta nagradi in potrditvi, da smo na pravi poti.

Na delavnici se bomo naučili, kako se odpremo energiji sreče v nas samih in iz nje ustvarimo srečno in izpolnjeno življenje že sedaj. V mojem življenju pred 15 leti ni bilo vse tako kot je sedaj. Izkušala sem mnogo nasprotij temu, kar živim sedaj in v nekem trenutku sem si pred leti rekla: Če ne boš ti srečna draga moja, kdo bo namesto tebe? Če ne boš sedaj, kdaj potem? Raziskovala sem vzroke za odsotnost energije sreče oz. radosti najprej v svojem življenju in kasneje tudi v življenjih drugih ljudi. Kako izgubimo energijo radosti? Zakaj nas večina doseženih ciljev, aktivnosti in odnosov ne nagradi s trajnejšo srečo? Skozi raziskovanje in iskanje h rešitev, sem spoznala zelo preprosta dejstva, ki jih živimo vsi srečni ljudje in so predet te temeljne delavnice. Za srečo ne potrebuješ mnogo stvari, potrebuješ pa sebe. Vse, kar je tvoja globoka želja v tebi, lahko uresničiš. Sreča je stvar odločitve in življenja po njej. Vse, kar potrebuješ, ti je na dosegu. Življenje je dar ali njegovo nasprotje. Vsi srečni ljudje to živijo.

Izkušnje kažejo, da ko v sebi ustvariš in okrepiš pretok energije radosti, si srečen kar tako, brez posebnih zunanjih razlogov. Si kot lučka, ki pogumno sveti v svojih avtentičnih barvah. Najprej svetiš zase in nato še druge ljudi. Garantiram ti, da vsem sprva to ne bo všeč, niti delu tebe ne. Ob odločitvi in na poti do tja boš preizkušan po sebi in po drugih. Komu boš zvest? Če nisi zvest sebi, ne moreš biti nikomur. Si upaš postati nosilec energij radosti, ustvarjalnosti, ljubezni, svobode v vseh okoliščinah. Od tvoje odločitve in življenja po njej je odvisno skoraj vse. Kaj je že bil tvoj prvi korak? Kaj sledi? Zase izberi najbolje.

Če izbereš to delavnico, ti obljubim, da ti bo delavnica dala osnove za ustvarjanje srečnejšega življenja po tvoji meri. Pomagala ti bom spoznati in ti zgraditi temelje za srečno življenje, zidake boš polagal sam v takih barvah in oblikah, da bo hiša po tvoji meri. Delavnica ti bo dala spoznanja, pristope in tehnike za ustvarjanje srečnejšega življenja:

  • Naučil se boš spoznavati avtentičnega sebe, svoj notranje vrednote in želje, svoje poslanstvo
  • Naučil se boš uzreti sebe v novi luči, kar bo vplivalo na tvojo samopodobo in samozavest
  • Naučil se boš kreirati srečno življenje že zdaj in vnaprej

Za srečo ne potrebuješ mnogo stvari, potrebuješ pa sebe. Kaj če je biti srečen in ustvarjalen, tudi tvoja življenjska naloga? Moja je bila. Pogum, moč, ljubezen, iskrenost, svoboda, notranji mir, ustvarjalnost, radost, živost,… Kaj pa če je uspeh življenja vsakega od nas na t.i. »dušnem nivoju« odvisen od tega koliko teh energij aktivno živimo v svojem vsakdanu?

Delavnica bo potekala v manjši skupini. Srečali se bomo trikrat po 4 ure. Dobil boš »domačo nalogo«. Prejel boš pisno gradivo, delavne liste in opise tehnik. Vsi tisti, ki boste želeli, se boste lahko odločili še za nadaljevanje delavnice (december 2018), kjer bo poudarek na poglabljanju navedenega in ustvarjanju srečnih odnosov s svojimi bližnjimi.

Lokacija: Cesta talcev 7, Kranj. Termini: 16., 23. in 30. november 2018, od 17.00 do 21.00

Cena: 75,00 evrov za prijave do 26. 10. 2018, po tem datumu v okviru prostih mest 90,00 evrov. Več informacij in prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijava je potrjena z odgovorom.

V primeru, da z delavnico ne boš zadovoljen, ti celotni znesek vrnem.